Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Tina Turnernek agyvérzése volt

Szerző: Vörös István, forrás: BorsOnline.hu – 2014-05-27 08:15:24

Tina Turner évek óta csendesen, a média elől elzárkózva él Svájcban. A 74 éves énekesnő 2013-ban feleségül is ment partneréhez, Erwin Bachhoz, és úgy tudni, olyan az életük, akár egy tündérmese.



A Hamburger Morgenpost értesülései szerint azonban mostanában nehezebb időket élt át a páros, mivel a rocknagyinak volt egy agyvérzése, ami némileg felborította a hétköznapjaikat.

– Erwinnel nemrégiben a karintiai Wörthersee-nél kezdték volna a nyaralást, ahová Tina rendszeresen jár szépség- és egyéb wellnesskezelésekre, ám most váratlanul törölni kellett a programját, mert kapott egy kisebb agyvérzést. Szerencsére azonban már a gyógyulás útjára lépett, így a rajongóknak nem kell aggódniuk – informálta a lapot Tina Turnerék egyik osztrák barátja.



Arról nincsenek hírek, pon­tosan mikor és milyen körülmények között érte a stroke a fekete rocklegendát, de az Albert nevű informátor szerint a sokat tapasztalt énekesnő egyáltalán nem pánikolt be a történtektől, ugyanolyan jókedvvel tekint a jövőbe, mint korábban. Ebben férje is támogatja.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó