Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

\"Telibe dobták\" a One Direction énekesét

Szerző: Vörös István, – 2013-02-27 11:28:45

A One Direction egyik ifjú énekese fájdalomtól rogyott össze a színpadon, de utána gyorsan összekapta magát.



A One Direction tagjai lassan már biztos, hogy hozzászoknak az állandó rajongáshoz, sikongatáshoz, ajándékhalomhoz, amivel közönségük ellátja őket. És bár általában örülhetnek a szeretetteljes megnyilvánulásoknak, ezúttal biztos, hogy Harry Styles pokolba kívánta az egész népszerűséget.


Történt ugyanis, hogy egy túlbuzgó rajongó újabb ajándékkal akarta ellátni a fiúkat, és az egyik koncertjük közepén feldobott egy cipőt. Harry vicceskedve kérdezte meg, hogy miért csak egy cipőt kapott? Ekkor valaki feldobta a cipő párját, ami az ifjú énekes lábai közt landolt. Harry fájdalomtól eltorzult arccal csuklott össze, hiszen a cipő pontosan nemesebbik felét találta el, és mivel ő nem készült védekezni, hatalmas fájdalom öntötte el a testét. A fiúk azonnal a segítségére siettek, és igyekeztek minél előbb biztosítani a rajongókat arról, hogy sérült társuk jól van!




Egyébként az eset kapcsán azt kérdezték Harry-től, mi volt a legbizarrabb ajándék, amit valaha kapott, és hát nem a cipőket nevezte meg, hanem egy doboz gombát, amik a One Direction tagjként voltak felöltöztetve. De Louis Tomlinson überelte ezt a sztorit, amikor hozzátette, ő egy élő remeterákot kapott egyszer, ami kétségkívül elég fura küldemény...


(neon.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó