Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Szexmentes évszázad

Szerző: Vörös István, – 2010-09-06 08:33:05

A brit néni sohasem ejtett könnyet a férfiak miatt, igaz öröme se sok volt miattuk. Azt mondja őt teljesen kielégítette munkája és a hobbija.

Valószínűleg nem sokan választják maguknak példaképül a 106 éves Isa Blythet, aki hosszú életében még csak a csók ízét sem érezhette meg. Hiányát sem érezte az intimitásnak, azt mondja, egyáltalán nem is hiányzott neki az elmúlt több mint egy évszázadban. Sőt, az idős hölgy meg van győződve arról, hogy épp azért élt meg ilyen szép kort, mert magányosan élt. A munka miatt nem volt ideje a férfiakra, titkárnőként dolgozott, szabadidejében pedig golfozott, kertészkedett és szívesen énekelt. - Mindig szabad voltam, így erősebb is lettem - nyilatkozta az idős asszony a The Sun című londoni bulvárlapnak. Azt sem szégyellte bevallani, hogy soha életében nem csókolt meg mégy egyetlen férfit sem.


Bár az orvosok - egyelőre - nem találtak összefüggést a szüzesség és a hosszú életkor között, ki tudja, lehet, hogy van benne valami. Talán tovább dobog egy szív, ha soha senki nem töri össze? Nehéz kérdés, mint ahogy az is, vajon megéri leélni egy életet szerelem nélkül? Van-e értelme egyedül végigcsinálni ezt az egész élet-játékot? Egyáltalán élhet-e valaki teljes életet szeretet, szerelem nélkül? A néni állítja, hogy igen, reméljük, azonban nem csinál divatot a száz éven felüliek szüzességéből. Persze az is előfordulhat, hogy Isára még vár egy szerelem. Csak jó lesz, ha siet a neki rendelt férfi, lesz mit bepótolniuk 106 év után…

(par-kapcsolat.blog.baon.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó