Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Szép, őszinte szerelem: Hugh Hefner és Crystal Harris

Szerző: Gábor János, – 2011-04-19 12:58:59

Nem a szokásos esküvői színeket használják majd, szép, színes ruhákkal és díszleletetekkel képzeli el esküvőjét Hugh Hefner, a Playboy-alapító matuzsálem és hatvan évvel fiatalabb választottja, Crystal Harris.



A 24 esztendős menyasszony, aki a június 18-án mondja ki a boldogító igent a 84 esztendős Hefnernek, a hétvégén beszélt a People magazinban a készülődésről. "A ruha nem lesz fehér" - szögezte le a Playboy-modell, és elárulta, hogy mivel szereti a rózsaszínt, inkább azt választja. Mint hozzáfűzte, ő és Hefner is azt akarják, hogy az esküvő színpompás legyen, és gyönyörűen nézzen ki. Együtt tervezgetik a lakodalmat, és mindenben egyetértenek.



Az ara beszámolójából kiderült, hogy a vőlegény kedvéért epertortát rendelnek, és Hefner maga válogatja rá egy katalógusból a tortadíszt. A friss házasokat és vendégeiket Hefner barátja, Ray Anthony és együttese szórakoztatja majd, később pedig egy lemezlovas gondoskodik a jó hangulatról. A harmadszor házasodó Hefner tanúja 82 esztendős öccse lesz, míg az először örök hűséget fogadó Harris nővéreit kérte fel koszorúslánynak.

(MTI)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó