Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Szakadt promóció Jessica Biel-től

Szerző: Gábor János, – 2010-02-05 11:38:38

A szép színésznő olykor igazán ragyogó formában van, de ez mostanság nem mondható el róla - Jessica Biel-t új filmje népszerűsítéséhez fotózták, de ennyire rossz állapotban már rég láthattuk őt.



(szerintünk üdítően más, és így is dögös - a szerk.)

Jessica Biel-ről promóciós képek készültek, új, Valentin nap cmű filmjéhez - Nos, nem tudni, milyen megfontolából állt így kamerák elé a sztár. Jessica frizura nélkül, csaknem kifestetlenül pózolt, gyűrött pólóban és szakadt nadrágban. A színésznő úgy fest, mintha épp egy tornaóra után igyekezne összeszedni magát, vagy takarításhoz készült volna hozzá.

De semmiképpen sem egy film népszerűsítéséhez! Valljuk be, reklámozáshoz nehezen megy el ezzel a külsővel. Vagy épp az volt a cél, hogy minél lestrapáltabbnak tűnjék? Mostanság egyébként nem lehet túlságosan jól lelkileg a színésznő, ha igaz a hír, miszerint Justin Timberlake-kel úgymond már csak látszatkapcsolatban él.

Egy közeli ismerősük szerint az énekes már korábban ki akarta adni Jessica útját, de a sztár ragaszkodott hozzá, hogy legalább időnként találkozzanak...

ma.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó