Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Sátánista rituálé? Vérrel teli kádat hagyott hátra Lady Gaga

Szerző: Vörös István, – 2012-01-05 08:42:04

A 25 éves énekesnő kissé kellemetlen helyzetbe került: egy fürdőkádnyi vért hagyott maga után a londoni hotelben.



A ciki incidens még hónapokkal ezelőtt történt, a vizsgálódás azonban csak most zárult le. Miről is van szó? Gaga az ötcsillagos szállodába tisztánlátó médiummal érkezett, hogy megállapíthassa, nincsenek-e gonosz szellemek az épületben. Miután a vizsgálat eredményesnek bizonyult, Gaga több napot töltött a helyszínen, s állítólag a személyzet több tagja is hallani vélte, amint furcsa rigmusokat kántál éjfél körül.


Mindez még nem adott okot a pletykákra, a takarítónő ereiben azonban megállt az ütő, amikor a sztár kicsekkolás után vérrel teli fürdőkádat hagyott a fürdőszobában. Természetesen rögtön elindultak a találgatások, hogy mire is kelhetett a vörös szubsztancia Gagának, ám a vizsgálatok hamar bizonyították, hogy nem vérről, hanem művérrel van szó.


A lehetséges megfejtések egyike, hogy a színpadon és filmekben is használt, roppant élethű művér Gaga bizarr színpadi ruháinak egyikéből származik, s csupán a színpadi show része volt. Mások szerint a lényegen a vér anatómiája keveset változtat: Gaga sátánista szertartást tartott a hotelben.


(neon.hu)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó