Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Rihanna ki fog égni?!

Szerző: Lukács Kata, – 2012-07-21 07:55:55

Sokan attól tartanak, hogy a fiatal énekesnő oly sok tehetséges pályatársához hasonlóan, belehal a féktelen életmódba. Rihanna nem tud határokat szabni, ha bulizásról van szó, legyen az földön, vízen vagy levegőben.


A popsztár legutóbb 200 ezer dollárért bérelt egy luxushajót, amelyen ő és barátai, beleértve legújabb szerelmét Drake-et is, csodálatos körutazást tettek a Francia Riviérán. A jól hangzó nyaralás azonban fékevesztett bulizásokat is jelent, és a reggelig tartó tivornyákkal már lassan a teljesen kimerült személyzet nem tud lépést tartani.

"Az énekesnő és barátai hajnalig énekelnek, táncolnak és ordítoznak" - számolt be róla egy forrás. "Rihanna egy szeretnivaló lány, de a személyzetnek mégis kezd elege lenni, hiszen csak néhány órát tudnak aludni naponta. Állandóan ébernek kell lenniük és odafigyelni arra, hogy a sztár nehogy összetörje magát, vagy belezuhanjon a tengerbe" - tette hozzá.

A Rihannához közel álló források már egy ideje azt hangoztatják, hogy az énekesnő mélyponton van, lelkileg, érzelmileg és fizikailag is teljesen kimerült. "Egyszerűen nem érzi a határokat, nem tud leállni, abszolút a holtponton van. Segítségre lenne szüksége, mindenképpen megálljt kellene parancsolnia nem csak a munkában, hanem az élete más területein is. Különben elkerülhetetlen lesz a tragikus vég" - állítja az egyikük.

(hirado.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó