Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Rihanna ismét felöntött a garatra

Szerző: Lukács Kata, – 2012-05-21 07:11:29

Rihanna londoni éjszakája féktelenre sikeredett. Barátnője vezette ki a bárból az önmagáról mit sem tudó énekesnőt.

 

Két hete sincs, hogy a New York-i MET gála után teljes kimerültséggel kórházba került. Néhány nap után már otthonában lábadozott, s mint kiderült, édesanyja felügyelete alatt, aki később a stúdiókba is elkísérte lányát.

Csakhogy úgy tűnik, Rihanna nem áll meg. Ahogy egyre több lap is beszámol róla, az énekesnő két végéről égeti a gyertyát, folyamatosan iszik és gyakran használ hangulatjavító szereket is. "Megállíthatatlan és lassacskán beszámíthatatlan" - írták róla.

Jól példázza ezt legutóbbi londoni kiruccanása is. Az indulás előtti napon a Hollywood Roxbury éjszakai klubban mulatta át az éjszakát, túlpörögve, kezében újabb és újabb pezsgősüvegekkel. Majd repülőre ült. Valószínűleg teljesen kijózanodni sem tudott, nem beszélve az időeltolódás okozta fáradtságról, így indult el a londoni bárba.

 A szórakozóhelyen Kanye West és Jay-Z adott partit Tyran Smith 40. születésnapján. Rihanna Kanye barátnőjével, Kim Kardashiannal és egy közeli barátnőjével volt együtt egy társaságban. Az est exkluzivitását az is jelzi, hogy a meghívott „A” kategóriás hírességek között Gwyneth Paltrow és férje, Chris Martin, valamint Stella McCartney is szerepelt

Rihannát persze ez sem tudta féken tartani: szinte a végkimerülésig ivott. Hajnalban, amikor elhagyta a bárt, barátnője hajába kapaszkodva próbálta magát egyenúlyban tartani és átjutni a bár előtti tömegen. Meglehetősen részegnek tűnt.


Ezt igazolja egy nappal később Twitter bejegyzése is:
"Az élet óriási, amikor reggel kilenckor részegen ébredsz. Ez olyan jó éjszaka volt, amikor azt se tudod, hogy kerültél ágyba, hol kerültél ágyba, és mi is történt tulajdonképpen."

A kijózanodás azonban most nem ment olyan könnyen, Rihanna lekéste a repülőgépet, így nem tudott visszautazni Los Angeles-be. Koncertjeit is le kellett mondania. Jay-Z azonban kisegítette, ahogy Rihanna fogalmazott, megmentette az életét, sikerült ugyanis vasárnapra egy új repülőjegyet foglalnia.

Hogy ezek után vajon milyen állapotban landol az énekesnő, még nem tudni. De az egyre jobban látszik, Rihanna ugyanazt a vargabetűt írja le, mint a fiatalon elhunyt Amy Winehouse vagy Whitney Houston. Kérdés, vajon mire lenne szüksége ahhoz, hogy végre szakítson függőségeivel.

(hirado.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Karate Világ Kupa sikerek


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó