Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Radcliffe és Pattinson a leggazdagabb

Szerző: Gábor János, – 2012-04-12 09:48:37

Színészek (pl. a címben említettek) és zenészek (élükön Adele-lel) vezetik a The Sunday Times által összeállított 30 év alatti brit milliomosok listáját, amelyet e hónapban hoznak nyilvánosságra. Az április legvégén megjelenő seregszemlén az 1000 leggazdagabb angol között 60 fiatal milliomos és 250 ír személy szerepel - tette közzé a lap. A listán egyébként nincsenek sportolók (erre külön rangsort vezet a Times), és a rajta lévő fiatalok bő fele valamilyen előadóművész. Közülük a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe "kóstálja" a legtöbbet, 85,9 millió dollárt - ebből 9,5-öt tavaly keresett az első Potter-széria utáni mozijával, A fekete ruhás nő c. horrorral.



Robert Pattinson ennél többet kaszált 2011-ben: 12,7 millió zöldhasút, igaz teljes vagyona jelentősen elmarad Radcliffe-től: 63,6 millióval a 2. helyen "szerénykedik" a hírességek közt. A faarcú vámpír-sármőrt a varázslótanoncos sikerszéria másik két főszereplője, Emma Watson (41,4 millió) és Rupert Grint (38,2 millió) követi, csak utánuk jön a 23 éves Adele.



A fiatal angol énekesnő arányaiban a legnagyobb nyertese 2011-nek, ugyanis egyetlen esztendő alatt megháromszorozta a vagyonát. Legújabb, 21 c. albumának sikere sokat hozott neki: 31,8 millió dollárja van, így jócskán maga mögé utasította a többi ismertebb brit énekesnőt, Cheryl Cole-t, Leona Lewist és Katie Meluat, akik 12,7 millió zöldhasúval holtversenyben szerepelnek a listán.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó