Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Pitt és Jolie összeházasodik?! Tényleg? A polgármester cáfol...

Szerző: Gábor János, – 2011-07-19 08:07:55

Correns-ben egyelőre egészen biztosan nem készül sztárlakodalom, legalábbis ezt állítja az alig 700 lelket számláló ökofalu vezetője. Ismét csak kacsa volt az Angelina Jolie és Brad Pitt közelgő esküvőjéről szóló hír - állítja egy franciaországi polgármester. A hollywoodi sztárpáros hat éve él párkapcsolatban, s románcuk kezdete óta rendszeresen fel-felbukkannak híresztelések az állítólagosan küszöbön álló menyegzőjükről. Jolie-ék ennek ellenére - bár már hat csemetéjük is van - még mindig nem mondták ki az igent.



Legutóbb alig egy hete, több forrásból is megerősített információkra hivatkozva a Us Weekly magazin kürtölte világgá: a színészpáros még idén nyáron egybekel franciaországi, correns-i birtokán, ahol nemrégiben újíttatták fel villájukat, a saját, 16. századi kápolnával is rendelkező Chateau Miravalt:



Correns polgármestere azonban nem késlekedett lerombolni a bulvárlapok keltette illúziókat: Michaël Latz a People magazinnak nyilatkozva kijelentette: "Nem tudok róla, hogy házasodni készülnének, márpedig ha így lenne, arról egész biztosan tudnék". A 661 lelket számláló ökofalu polgármestere kifejtette: jó barátságot ápol a Jolie-Pitt párossal, akik három évvel ezelőtt, odaköltözésük idején meg is hívták őt a Chateau Miravalba. Részben ezért, másrészt az esküvő körüli hivatalos teendők miatt is tudomása lenne Jolie-ék kézfogójáról, így száz százalékig biztos benne, hogy egyelőre fölösleges esküvői harangokat kongatni Angelina és Brad háza táján.

hirado.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó