Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Pattinson szeret színésznő-társaival szexelni

Szerző: Gábor János, – 2012-05-31 09:44:32

Három szexjelenetet forgatott három különböző nővel, akikkel ráadásul akkor találkozott először. A brit színész azt mondta, szeret szexjeleneteket forgatni, akkor is, ha történetesen nem a barátnője a partnere.

Robert Pattinson szerint az erotikus jelenetek forgatása korántsem annyira kényelmetlen, vagy megalázó, mint ahogy azt sokan gondolják. Ő például kifejezetten szereti az intim jeleneteket, és nemcsak szerelmével, Kristen Stewarttal, hanem más kolléganőivel is.


Juliette Binoche és Robert Pattinson
(Fotó: EPA)

"Szexjeleneteket forgatni soha nem annyira kínos, ahogy az emberek elképzelik. Legtöbbször csak nagyon kevés ember van jelen, azok a stábtagok, akik a munkájukat végzik. A többiek nagyon figyelnek arra, hogy ilyenkor máshol tébláboljanak, mert nem akarnak senkit sem zavarba hozni" - mesélte Robert hamarosan bemutatandó új filmje, a Cosmopolis kapcsán.


Emily Hampshire, Robert Pattinson és Sarah Gadon színészek.
(Fotó: EPA)

"A filmben három erotikus jelenet van, és mindegyiket más-más színésznővel forgattam, ráadásul aznap találkoztunk először. Elsőként Juliette Binoche-sal volt ilyen forgatásunk, aki egyébként az egyik kedvenc színésznőm. Bemutatkoztunk egymásnak, és alig egy óra múlva már szexeltünk a kamerák előtt. Bevallom, ez azért furcsa élmény volt" - árulta el a dögös szívtipró.

hirado.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó