Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Pattinson rekordprűd!

Szerző: Gábor János, – 2011-11-17 11:18:27

Robert Pattinson kirohan a vetítésről, ha új filmjének intim jeleneteit látja - írja csütörtöki számában a brit Sun magazin. A prűd sztár inkább karácsonyi ajándékok után nézelődött, míg az Alkonyat - Hajnalhasadás című filmjének brit premierjén levetítették a sikamlós részeket. Az eseménynek egy kelet-londoni bevásárlóközpont adott otthont, így nem volt nehéz dolga a sztárnak.



A hollywoodi színész egyébként rajongók ezreit csalta Londonba, hogy lássák őt a film bemutatóján. Pattinson Kristen Stewart-tal érkezett a premierre, (lenti kép) aki nemcsak a vásznon, hanem a való életben is a kedvese. A színésszel ellentétben párja nyugodtan végignézte a film intim jeleneteit is. Robert az új Twilight mozi los angelesi premierjén is megfutamodott a szexjelenetek láttán vasárnap éjjel, de Kristen már akkor sem zavartatta magát.



Az ifjú sztárt nemrégiben a világ legbefolyásosabb férfijének választották. Robert sokkolónak nevezte a hírt, majd elmondta: a mai napig zavarba ejti a hírneve. „Nem értem, kire lehetnék befolyással. Igazság szerint még a saját anyámat se tudom meggyőzni semmiről" – közölte a sztár.

Blikk-információ
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó