Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Öngyilkos lett az ápoló, mert nem bírta 2000 nő rajongását

Szerző: Gábor János, – 2013-05-08 15:15:23

Levetette magát a kollégium tetejéről egy kínai diák, miután elviselhetetlenné vált számára a mintegy kétezer nőtársától érkező "kitüntetett figyelem". Ő volt az egyetlen fiútanuló az egész intézményben.

Egyetlen fiúként kellett megbirkóznia mintegy 2000 lánnyal szemben egy fiatal kínai ápolótanulónak, de képtelen volt megfelelően kezelni a lányok kitüntető figyelmét, és végül az önkéntes halált látta egyetlen kiútnak: a kollégium épületének tetejéről vetette le magát. Az austriantimes.at című osztrák hírportál információi szerint Kínában az ápolási szakma szinte kizárólag a női jelentkezőket vonzza, az ország délnyugati részében található Luzhou-i Egészségügyi Szakközépiskolában (képünkön) sem véletlen, hogy a 22 éves Wang Feng egyedüli fiú volt a sok lány között.



A fiatalember idén végzett volna a tanulmányaival, de a jelek szerint mostanra lett neki túlságosan is nyomasztó, hogy mind a kétezer lány őt halmozta el a figyelmével, az iskola szóvivője úgy fogalmazott: valóságos "kincsként" kezelték őt a lányok. A tragédia miatt most az iskola és az oktatásért felelős tisztségviselők felülvizsgálják a korábbi gyakorlatot és megnézik, milyen lehetőségek vannak arra, hogy több férfi érdeklődjön a szakma iránt, valamint igyekeznek egy külön osztályt indítani, amely csak fiúkból áll.

ma.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó