Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Nem mindenkinek nyugis a hétvége

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-04-05 08:41:00

A kos (márc.20. – ápr.19.) feledkezzen meg az otthoni, munkahelyi feszültségekről: menjen ki a világba, eressze ki a gőzt a barátaival. Persze, ha az egész napot házon kívül tölti, közben szerelmi kalandokba keveredik és többet is iszik a szokásosnál néhány pohárkával, a kiruccanást újabb családi viharok követhetik. De legalább nem panaszkodhat, hogy eseménytelenül töltötte a napot.

A bikát (ápr.20. – máj.20.) a híres üzleti érzéke ma sem hagyja cserben: még az elvetéltnek vélt ötletekből is tud pénzt csinálni. Mivel a mai nap folyamán a munka és az üzlet azok a területek, amelyeken egyértelmű sikerekre számíthat, feledkezzen meg arról, hogy hét vége van és lásson teendőihez. Sajnos, a külvilágból érkező ingerek gyakran osztják meg figyelmét.

Az ikrek (máj.21. – jún.20.) pénzügyei nem állnak valami fényesen, de ez sosem akadályozta meg abban, hogy remekül szórakozzon. Sok-sok ismerőse közül jó néhányat talál, akinek vendége lehet, ha szórakozni mennek, de azért ne pumpolja meg őket túlságosan. Baráti kapcsolatai ugyanis az utóbbi időben borotvaélen táncolnak s ennek az az oka, hogy ön jobban szeret kapni, mint adni.

Kedves rák (jún.21. – júl. 22.), a külvilág tele van akadályokkal és bosszúságokkal. Szerencsére ön jól ismeri a lelke belső, verőfényesebb tartományai felé vezető utat is, így tudja, merre vegye az irányt, ha erőt akar meríteni, rá akar hangolódni a jövő tendenciáira. Hamarosan újra képes lesz felvenni azt az irányt, amerre sorsa tereli s így a külső fékező erők is sokat enyhülnek.

Az oroszlán (júl.23. – aug.22.) bal lábbal kelt fel, de szerencsére nem sok ideje marad a duzzogásra, mert már kora reggel előkerül néhány vidám barát, s ha akarja, ha nem, jókedvre derítik. Persze, mivel ön alapvetően optimista alkat, nem is különösebben nehéz kirángatni a hullámvölgyből. Azért ne vigye túlzásba a dínomdánomot, mert fizikai állóképessége még nem a régi.

A szűz (aug.23. – szept.22.) a hét vége ellenére nagyon eredményes szakmai, hivatásbeli kérdésekben. Jobban is teszi, ha inkább ezzel a területtel foglalkozik, mert barátai, szerelme alaposan próbára teszik türelmét. Bár igyekszik uralkodni magán, még mindig hatalmába keríti a féltékenység.  Az anyagi bizonytalanság is okot ad a fejfájásra, de ezt legalább eredményesen orvosolhatja.

A mérleg (szept.23. – okt.22.) figyelmét egy hétvégi utazás terelheti el az otthoni párkapcsolati feszültségekről, különösen ha nem házastársa, hanem az ügyeletes igazi kíséri el. Persze ön is tudja, az ilyen szerelmi háromszögek óhatatlanul felizzítják a kedélyeket s ez jelen konstellációk mellett hatalmas robbanáshoz is vezethet. Este munkahelyével kapcsolatos hírek kavarják fel az állóvizet.

A skorpió (okt.23. – nov.21.) köztudottan jóban van a szellemekkel, és olyan otthonosa mozog más tartományokban, mintha csak a közértig szaladna el. Munkájával, egészségével kapcsolatos kérdésekben most is nyugodtan támaszkodhat láthatatlan segítőire, sőt, még titkos ellenségeit is figyelmükbe ajánlhatja. Belső élményeit azonban tartsa a legnagyobb titokban.

A nyilas (nov.22. – dec.21.) az előző napok feszültségeit követően újra egy barátságosabb világban ébred. Barátai, partnere már nem is emlékeznek korábbi súrlódásaikra: vesse hát bele magát a társasági életbe. Azonban nem szabad megfeledkeznie arról, hogy pénzügyei továbbra is borotvaélen táncolnak, így jobb ha elkerüli a költséges programokat.

Kedves bak (dec.22. – jan.20.), pénz áll a házhoz, de persze nem ajándékba kapja, hanem keményen meg kell dolgoznia érte. Családja, partnere nem veszi valami jó néven, hogy a hét végére is más programja van, de így legalább az utóbbi időben oly gyakori torzsalkodásokból is kimarad. No nem teljesen, hiszen munka közben is sok szeszélyes, ingerült emberrel kell érintkeznie.

Bár a vízöntő (jan.21. – febr.18.) hétvégéjét a munkahelyi zűrök beárnyékolják, ma sok más kellemes program terelheti el a figyelmét. Menjen szórakozni, ismerkedjen, flörtöljön! Ha úgy érzi, közvetlen környezetében túlságosan befülledt a hangulat, utazzon el egy-két napra. Persze, eközben is fel kell készülnie váratlan fordulatokra, de ezek inkább kellemesek lesznek.

A halak (febr.19.- márc.19.), nemrég még felbolydult méhkashoz hasonló otthonába váratlanul beköszönt a béke. Ez vagy annak tulajdonítható, hogy az önnél vendégeskedő nyughatatlan rokonok végre hazamentek vagy pedig annak, hogy a vitás kérdésekben is közös nevezőre jutnak, s olyan programot csinálnak, amit valamennyien egyformán élveznek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó