Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Nem bírtak magukkal a mirigyes fiúk (sem)

Szerző: Lukács Kata, – 2013-03-21 12:18:21

Már várható volt: ByeAlex megkapta a magáét az IHM-től is

Lehet szeretni, lehet utálni, de szó nélkül elmenni a ByeAlex-jelenség mellett, na azt semmiképp nem lehet. Az Irigy Hónaljmirigynek sem sikerült, a vadonatúj klipet pedig "exkluzív" fotók dobják fel.

Meglepetéssel készült rajongóinak az Irigy Hónaljmirigy, a várva várt ByeAlex paródia már meghallgatható a Youtube-on, exkluzív fotók kíséretében. Az apropó, hogy a nyolc kan új show-val jelentkezik, ezúttal az M1 műsorán A Dal című műsor paródiájával. Az egyik legjellegzetesebb figurát Molnár Imi formázta meg.


(Lesd meg te is a videót!)

„Elsőként formáltunk meg valakit úgy, hogy valójában nem tudjuk, milyen személyiség, így ismeretlenben találtunk ki hozzá egy fazont. Reméljük, hogy ByeAlex még sokáig a szakmában marad, és a jövőben készíthetünk majd róla egy komolyabb paródiát is. Mindenesetre sok sikert kívánunk neki!” – üzent a hipszter külsejű énekesnek az éppen az ő bőrébe bújó Imi.

A teljes műsort április 18-án tűzi műsorára az M1, addig pedig álljon itt egy kis ízelítő az Euroillúziós Dalverseny hazai döntőjéről.

(noitema.hu)



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó