Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Nagyvonalú Aniston: virággal gratulált Jolie-nak

Szerző: Gábor János, – 2012-03-01 08:55:50

A szőke színésznő igazán nagyvonalú gesztust gyakarolt a nő felé, aki elszerette tőle a világ egyik legjobb pasiját. Jennifer Aniston állítólag virágokat küldött örök riválisának, így gratulálva neki rendezőként való bemutatkozásához. A két hölgy azóta nem szívelheti egymást túlságosan, amióta Brad Pitt 2005-ben elhagyta akkori feleségét, Anistont a szívdöglesztő Angelina Jolie kedvéért, akivel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán gabalyodtak egymásba.


Fotók: EPA

Mára azonban Jennifer is megtalálta a boldogságot barátja, Justin Theroux oldalán, így úgy tűnik, hajlandó fátylat vetni a múltra. Egy forrás elárulta a Now magazinnak, hogy Brad elküldte Jennek Jolie új filmjének a The Land of Blood and Honey-nak a másolatát. Anistont lenyűgözte az alkotás, hatalmas virágcsokrot küldött az egykori csábítónak egy üzenettel, amelyben Angelina rendezői tehetségét méltatja. Sokak szerint a gesztus azt jelzi, hogy szépen lassan enyhül a köztük lévő feszültség.

Jennifer úgy gondolja, hogy a sok szerelmi csalódás és az általuk nyert tapasztalatok hozzásegítették, hogy jobb emberré váljon és megtalálja az igazit.

hirado.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó