Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Meló, család és semmittevés

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-08-20 08:33:58

A kosnak nem kellene dolgoznia, mégis egész nap a számítógépe mellett ül, és az ügyeit intézi. Bár az elmúlt napokban is rengeteget dolgozott, mégis maradt bepótolni valója. Végre utol is éri magát, s bár nem tervezte, de mégis hagyja magát rábeszélni az esti rendezvények megtekintésére. Nem bánja, mert érzi, hogy szüksége van már egy kis kikapcsolódásra.

A bika vegye könnyedén a konfliktusokat, és őrizze meg a nyugalmát. Lehet, hogy a párja ingerlékenysége nem is önnek szól, hanem valószínű, hogy túlzottan fáradt. Ne hagyja, hogy mindent egyedül végezzen otthon, segítsen abban, amiben tud. Meglátja, hogy nemcsak a családi béke áll helyre, hanem még "jutalomban" is részesül majd.

Az ikrek, ha teheti, töltse idejét együtt a családjával. Sok érdekes programról szerzett tudomást, csábítsa el őket magával. A kezdeti vonakodás után szerencsére mindenki jól érzi magát, és felszabadultan élvezi az együtt töltött órákat. Javaslata jó ötletnek bizonyul, így sok dicséretet vághat zsebre, ami nincs ellenére.

A rák el van keseredve, mert újra a súlyproblémájával foglalkozik. Már számos diétát kipróbált és végigcsinált. Sokat szenvedett és "nélkülözött", de a fogyókúrája a kezdeti sikerek után nem sok eredménnyel járt. Rájön, hogy nem sanyargatja többé magát, hanem megbékél az alakjával. A kedvese mindenben mellette áll, sőt a bókjaival erősíti a megcsappant önbizalmát.

Az oroszlán a semmittevést helyezi előtérbe. A reggeli lustálkodás után a kedvenc sporttevékenységének szenteli az idejét. Nem sajnálja a pénzt sem önmagától, sem a családjától. Kipróbálnak egy mások által javasolt éttermet és szerencsére nem is csalódnak, hogy nem a megszokott vendéglőjükbe mentek. A sikert szokás szerint önmagának könyveli el.

A szűz nagyon szeretne kitenni magáért vendégei előtt, így sikerül túlhajszolnia magát. Most új recepteket akar kipróbálni, mert el szeretné elkápráztatnia őket, de nem számított arra, hogy mennyire munkaigényesek ezek az ételek. Minden fogással nagy sikert arat, de annyira elfárad, hogy nincs az a pénz, amiért este kimozdulna otthonról.

A mérleget békebírónak kérik fel egy családi vitában. Na, ez az, amitől a hideg is kirázza, de most sajnos belemegy, segít a közvetítésben. Meggondolatlanságának sértődés lesz a vége, amivel sikerül elrontania az egész szabadnapját. Már nagyon bánja, hogy nyíltan megmondta a véleményét. Elhatározza, hogy többé nem tér le a jól bevált útról.

A skorpió enged barátai unszolásának és szórakozással tölti az estét. Ha magányos, akkor, éppen itt volt az ideje, hogy kilépjen az elszigeteltségből. Mostanában kedélyingadozással, számos problémával küszködik, de ez nem ok arra, hogy teljesen begubódzón. A Mars és a Vénusz bolygó ma az ön partjára áll, így lehet, hogy most ismerkedik meg a Nagy Ő-vel.

A nyilas meglátogatná a vidéken élő rokonait, de hó vége közeledik, és sajnos lapos már a pénztárcája. Fáj a szíve és vágyik a régi ízekre és a hagyományos ételekre, a jó ízű beszélgetésre, de belátja, hogy ez az utazás most nem fog menni. Jó a hangulat, együtt a család, remek programok várják. Kell ennél több?

A bak alig várja, hogy túlélje a kötelező rokonlátogatást, és visszatérhessen az otthonába, hogy a saját kedvteléseinek élhessen. Meglepetésére egész jó hangulatban telt a vendégeskedés és kénytelen belátni, s magában elismerni, hogy felületesen ítélte meg a szeretteit. Igaz, hogy egészen más mentalitásúak, de végül is ettől kerek a világ.

A vízöntő ma ég a vágytól, hogy költekezzen. De ez ma nem fog sikerülni, mert a boltok zárva vannak. Nem is baj, mert szüksége lesz a pénzére, még a nyaraláskor. A Vízöntő jegy szülöttei nem tartoznak a kimondottan spórolós emberek táborába. Kedveli a mutatós ruhákat, s mivel eredeti és extravagáns, így a különleges ízlésével mindig felhívja magára a figyelmet.

A halaknak be kell látnia, hogy gyermekét nem kell a széltől is óvnia. Nehezen fogadja el, hogy szinte már kész felnőtt. Úgy érzi, hogy itt a világ vége, ha nem irányíthatja, szervezheti az életét, s ha nem tud minden lépéséről. Előnyös tulajdonsága, hogy szeret gondoskodni másokról és kiszolgálni a családtagjait, de vegye észre, hogy már nem mindenki igényli.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó