Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Mai jóslatok: lassan betelt a pohár az ünnepekkel?

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-12-27 08:32:40

A kos kicsit nyugtalan, mert még nem tudott teljes mértékben kikapcsolódni. A kikapcsolódás mindenkinek mást jelent. Van, aki csendes tevékenységet végez, vagy olvas, és zenét hallgat, de van, akit az nyugtat meg, hogy sürög - forog, tevékenykedik. Ha ahhoz van kedve, akkor kiránduljon egyet, a természetben tett séta megnyugtatja a lelket. Lazítson, ne hajtsa túl magát.

A bikát az elmúlt napok eseményei egy kicsit kimerítették, és még nincs vége. A családos Bika jegyűek a szeretteikkel eltöltött idő után egy kis nyugalomra vágynak. Azonban még nem tudnak fellélegezni, mert a rokonlátogatás kerül most sorra. Fontosnak tartja a családi élet adta biztonságot és melegséget, de most ehhez a nagy vendégjáráshoz már nem fűlik a foga.

Az ikrek figyeljen oda az egészségére, hogy a szervezete megújulhasson. Csökkentse a húsfogyasztást legalább egy rövid időre, hogy az emésztő szervei regenerálódni tudjanak. Az ünnepek alatt, ha túl sok nehéz és zsíros ételt evett, akkor itt az ideje, hogy egy rövid időre visszafogja magát. Legjobb, ha könnyű, fehér húsokból és sok zöldségből, gyümölcsből álló étrendet állít össze.

A rák a környezetében felmerülő váratlan problémákat könnyedén megoldja és képes rá, hogy mindenkivel közös nevezőre jusson. Azonban a családjában adódó nézeteltéréseket, már közel sem tudja, olyan könnyedén kezelni. Túlérzékenysége miatt minden megjegyzést félreért, és gyorsan megsértődik. Ne dédelgesse a sérelmeit, inkább tisztázza a félreértéseket.

Az oroszlán keresse fel távoli ismerőseit, akikkel régen beszélt és nehezen tud találkozni a sok elfoglaltsága miatt. Néha jó összeülni, jókat beszélgetni, és feleleveníteni a régi eseményeket, közös emlékeket. A családjára is szánjon végre több időt, kiránduljanak és élvezzék egymás társaságát. Persze, ha dolgoznia kell, akkor erre jóval kevesebb lehetősége lesz.

A szűz tanácstalan, és a problémája útvesztőjéből nem talál kiutat. Fogadja meg a párja tanácsát, mert nemcsak kívülállóként jobban látja a megoldást, de őszinte segítőszándék is vezérli. Ebben az esetben szorítsa háttérbe a büszkeségét és ne csináljon hiúsági kérdést abból, hogy segítséget kellett kérnie. Fontos, hogy megbízzon a társában, hisz egészen biztos nem akar rosszat önnek.

A mérleg egyre feszültebb és idegesebb, de maga sem érti az okát, hogy miért. Ingerültségét okozhatja a rengeteg munkája, amit el kellett végeznie az elmúlt napokban. Amennyiben úgy érzi, hogy alig áll már a lábán, és szüksége lenne egy kellemes délutáni alvásra, akkor senki kedvéért se mondjon le róla. Szervezete már azért jelez, mert tudja, hogy mire lenne feltétlenül igénye.

A skorpió dolgai a vártnál jobban és simábban alakulnak. A hangulata és a közérzete is rengeteget javult az elmúlt nehézségekkel teli hónapokhoz képest. Szinte úgy érzi, mintha egy nagy kő esett volna le a válláról és a szoros bilincs sem szorítja már. A Szaturnusz bolygó lassan elhagyja a jegyét, és ahogy egyre jobban távolodik, úgy érzi majd a jelentős megkönnyebbülést az életében.

A nyilas az ünnepek után se hanyagolja el a rendszeres testedzést, pláne, ha nem tudott ellenállni a finom falatoknak az elmúlt napokban. Főleg a csípőn és a combon hízékony, de a has térfogatát is növelheti a Jupiter bolygó fényszöge. Ne akarjon azonnal megszabadulni a fölösleges kilóktól, mert a hírtelen erős megterhelés biztosan nem tesz jót sem az izomzatának, sem a szervezetének.

A bak lelkében pozitív változások zajlanak, melyekkel nincs is igazán tisztában, csak érzi, hogy sokkal bölcsebben szemléli a világot. Olyan témák érdeklik és eddig teljesen idegennek érzett tanok felé fordulhat, amelyeket eddig teljes mértékben elvetett. Bátran vállalja fel az érdeklődési köreit és ne törődjön a környezete esetleg csodálkozó, vagy akár ellenséges viselkedésével sem.

A vízöntő szívesen sportol és hódol a tél örömeinek. A hidegben érzi elemében magát, de a vérkeringése sebezhető, ezért melegen kell öltöznie. Legpraktikusabb a könnyű és a széltől védő öltözék, mely nem akadályozza a szabad mozgásban. Fontos a bokát jól tartó cipő is, különösen túrázáskor vagy síeléskor.

A halak legyen nagyvonalú önmagával, ne bánja meg és főleg ne legyen lelkiismeret furdalása, ha a szerelem hálójába esett. A kapcsolata lehet, hogy nem fog holtodiglan tartani, de élvezze ameddig tart. Nagy az esélye, hogy megint melléfogott és olyan emberbe fekteti a bizalmát, akit jó lenne elkerülnie. Nem tud mit tenni, mert önmagát igazán csak a kapcsolataiban tudja megismerni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó