Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Lusta vasárnap, sok kajával

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-08-31 08:38:15

A kos lepje meg a barátait, vagy a szeretteit, hívja meg az otthonába, és kápráztassa el őket egy különleges menüvel. Ötletes és eredeti, így biztosan sikert arat a menü összeállításával. A bőséges alkoholfogyasztást azonban feltétlenül kerülje, mert holnap is lesz nap, és komoly fejfájással nehéz lenne a feladataira koncentrálnia.

Ha a bika komoly átalakítást vagy nagytakarítást tervez az otthonában, akkor legyen nagyon óvatos. Főleg az ablaktisztításnál, függönylevételnél figyeljen, mert a Szaturnusz bolygó hatása miatt  most nagy a baleset esélye. Talán jobb lenne elhalasztani és veszélytelenebb munkát végezni ezen a hét végén.

Az ikrek ne üljön otthon, menjen ki a szabadba, a túrázás kimondottan jót tesz a tüdőnek és a keringésnek. Ne riassza vissza egy kis eső vagy zápor sem, mert a páradús levegő a bőr legjobb barátja. Ha komoly gondokkal küszködik, meglátja a kirándulás után a lelke megnyugszik, és egy kicsit szebbnek látja az életet.

A rák ne mondja le a találkozóját azért, mert úgy érzi, hogy a kedvese a lelkébe gázolt. Legszívesebben még a telefonját is kikapcsolná, hogy ne kelljen beszélnie vele. Ez a lehető legrosszabb megoldás, amit csak választhat, mert jobb mindjárt az elején a félreértéseket tisztázni. Amilyen érzékeny, talán eltúlozza a sérelmeit.

Ha az oroszlánnak nincs kedve kimozdulni, akkor ne hagyja, hogy eltántorítsák az elhatározásától. Mint minden Oroszlán jegyű ember, szeret lustálkodni. Egyébként igazi társasági ember, de ha nem vágyik ma sehová, akkor annak biztosan megvan az oka. Szüksége is van egy kis pihenésre, mert mozgalmas hetet tud maga mögött. A túlzott nassolást mindenesetre kerülje.

A szűz kitárulkozó hangulatban van, gondolatait, érzéseit szívesen megosztja másokkal. De azért legyen óvatos, és ne bízzon meg mindenkiben, mert később őszinteségével visszaélhetnek, és egy olyan, barátjának hitt emberben is csalódhat, akiről álmában sem gondolta volna ezt. Meghitt gondolatairól vezessen inkább naplót.

A mérleg pihenjen sokat, kerülje a stresszes helyzeteket, mert nehezen viseli a vitát és a veszekedést. Ha egyedülálló, akkor érdekes, izgalmas románcban lehet része. Legyen megfontolt, mert lehet, hogy a nagyvonalú viselkedés csak álarc, és a hiszékenysége bajba sodorhatja. Vigyázzon, mert nem minden arany, ami fénylik.

A skorpió élvezze ki a hónap utolsó napját, mert szeptemberben komoly feladatok, kihívás és megméretés várja. Igaz, hogy nem az a típus, aki megijed a saját árnyékától, de az elmúlt időszak egy kicsit lemerítette az energiatartalékait. A pihenés mindenkinek mást jelent, de fontos, hogy a monotóniát kerülje.

A nyilas, ha családos, akkor itt az ideje, hogy készítse fel a gyerekeit az iskolakezdésre. Szerezzen be mindent, amire az iskolában előreláthatóan szükségük lesz. Külföldi munkát jeleznek a csillagok, és amennyiben a távollét nem megy a családi élete rovására, tegye próbára a tehetségét.

Bár a baknak szüksége volna a pihenésre, muszáj dolgoznia. Tudja, hogy vannak olyan szakmák, foglalkozások, ahol folyamatos a munkarend. Komoly hivatástudata átsegíti az időnkénti érzelmi és hangulati hullámvölgyén. Ha lehetősége van, akkor pár napra mindenképpen menjen szabadságra, hogy megőrizhesse állóképességét.

Kedves vízöntő! Nem árt az óvatosság, ha vásárolhatnékja van. Fogja vissza magát, mert ha túlköltekezik, akkor a hiányt nehezen tudja majd pótolni. A bolygók negatív hatása miatt ebben az időszakban nehezen viseli el, ha a pénztárcája tartalma megcsappan és minden fillérért keményen meg kell majd dolgoznia. Hitelre most ne is gondoljon.

A halak élvezze a családi élet melegét, kényeztesse szeretteit, készítse el a kedvenc ételeiket. Most kiélheti gondoskodási vágyát, a szeretetét bőségesen visszakapja. Ha egyedülálló, a közeli utazása során új ismeretségekre is szert tehet, de a szerelem is bekopogtathat az életébe. Pénzére, értékeire fokozottan vigyázzon.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

A Scorpions magyarul énekelt!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó