Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Lesittelték a bedrogozott Doktor Szöszit

Szerző: Vörös István, – 2013-04-22 11:31:19

Megdöbbentő: a színésznő férjével az oldalán száguldozott a szembejövő sávban, ráadásul a rendőröknek sem volt hajlandó engedelmeskedni!


Csütörtök este tartóztatták le Reese Witherspoont és férjét, Jim Tothot Atlantában, mert a szembejövő sávban közlekedtek – adta hírül a Just Jured. A gyanú szerint kábítószert is fogyasztott a páros, ezért a járőrök azonnal bilincsbe verték őket.

A színésznő ráadásul meglehetősen szemtelenül viselkedett a rendőrökkel: kiszállt a kocsiból, holott a hatóság emberei nyomatékosan felhívták a figyelmét arra, hogy amíg a férjét szondáztatják, maradjon a kocsiban. Majd arról kérdezgette őket, tudják-e kivel állnak szemben, és ha ezzel nincsenek tisztában, biztosak lehetnek benne, hogy hamarosan megtudják. Az intézkedők nem ijedtek be a nagyképűsködésen, sőt.

Az asszonyt és Tothot is megbilincselték és előzetesbe helyezték. Csak pénteken délelőtt engedték ki őket, és ma reggel lett volna az első bíróság meghallgatás, de egyikük sem jelent meg. A színésznő vasárnap nyilatkozott a történtekről a lapoknak, és arról beszélt leginkább, mennyire szégyelli magát a történtek miatt.

(mosaiconline.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó