Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Lehet, hogy ennyi volt a Jackass: meghalt az egyik vezéregyéniség!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-21 08:40:27

34 évesen, autóbalesetben vesztette életét a Jackass c. MTV-sorozat és a mozifilmek félelmet nem ismerő, vakmerő mutatványairól híres sztárja, Ryan Dunn (képünkön) - adta hírül a People.



A balesetben Dunn utasa is meghalt; az ő személyazonosságára eddig nem derült fény, ahogy arra sem, hogy ki vezette az autót. A tragédiáról elsőként egy philadelphiai rock rádió számolt be, majd az MTV-n is bejelentették, ahol a médiahálózat elnökének közleményét is közzé tették.



"Lesújtott minket a hír, tragikus körülmények között elvesztettük Ryan Dunn-t, aki már egy évtizede az MTV-család szeretett tagja volt." - mondta Van Toffler. "Legmélyebb részvétünket és együttérzésünket szeretnénk kifejezni Ryan családja felé. A Jackass testvérisége már sosem lesz ugyanaz".



"Ma elvesztettem a testvéremet, Ryan Dunn-t. A szívem megszakad a családjáért, és az imádott Angie-ért. Nyugodj békében Ryan, szeretlek, haver." - írta a Twitteren Johnny Knoxville, a Jackass vezéregyénisége.

A világ utoljára szintén a Twitteren láthatta Ryan Dunn-t, aki a közösségi oldalra nem sokkal a halála előtt töltött fel egy fotót magáról, amint ismeretlen helyen iszogat két baráttal:



A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó