Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Lazítás és párkapcsolati gyógyír a jósdában

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-11-22 08:40:00

A kos nagyon kedvező napnak néz elébe, telve van energiával, így minden területen sikerre számíthat. Használja ki ezt a kedvező bolygó állást és igyekezzen úgy alakítani a napját, hogy ha van behozni való munkája, teendője akkor járjon a végére. Ugyanakkor hagyjon időt a pihenésre, szórakozásra, legyen minél többet a szeretteivel, lehetőleg az időjárástól függetlenül, a szabadban is.

A bika ma tegye félre a munkahelyi gondokat, bármennyire is nehéz! Most csak a pozitív gondolatoknak adjon teret, ne rágódjon megoldhatatlan problémákon, mert csak legyengíti az immunrendszerét. Amennyire tud, legyen vidám és kiegyensúlyozott, mert a pozitív hozzáállására a szerettei is igényt tartanak.

Az ikreknek nagy szüksége lesz a türelmére, mert a családtagjai közül nincs mindenkinek jókedve, sőt inkább még az élő fába is belekötnének. Bánjon ügyesen a szavakkal, ez szerencsére nem nagy feladat az ön számra, mert ezzel elejét tudja venni a vitáknak, veszekedéseknek. Vállalja el a békebíró szerepét, és a csavaros észjárásával, no meg egy kis rafinériával majd bármit el fog tud érni.

A rák ne halogassa tovább, szánjon rá időt és látogassa meg az egyik rokonát, mert már régóta hiányolja a társaságát.  Ne keressen kifogásokat, mert azzal az amúgy is meglévő erős lelkiismeret-furdalását csak tovább növelné. Bűntudata régóta nyomasztja, ezért ha ezt a vizitet letudja, akkor majd meglátja, hogy sokkal könnyebb lesz a lelke, és a hangulata is vidámabb.

Az oroszlán úgy érzi, hogy elege van mindenből és gyökeres változtatásra vágyik. Ez nagyon helyes gondolat, de ha lehet, akkor ezt a tervét ne a mai napon kezdje el megvalósítani. Igaz, hogy időnként szüksége van változásra, újításokra főleg, ha a régi út már nem járható. Azonban komoly és megalapozott tervek nélkül nem a legjobb ötlet mindent fenekestül felforgatnia. Aludjon rá egyet!

A szűz pozitív változásokra számíthat a szerelmi életében. Társára rá sem ismer, mert mindenben a kedvét keresi.  Amiről még pár nappal ezelőtt hallani sem akart, most minden szó nélkül vállalja. Itt az ideje, hogy értékelje az igyekezetét, és elhalmozza dicsérettel, kedvességgel. Még véletlenül se tegyen a múltbéli hibáira célzásokat, mert azzal csak elront mindent. Járjon a kedvébe!

A mérlegnek biztosan jól jönne egy használati útmutató a párjához, hogy jobban eligazodhasson a viselkedésén. Igazán nem érheti vád, hogy nem képes alkalmazkodni, sőt sokszor túlzottan is engedékeny, s talán ez is felbőszítheti a társát. Nem érdemes elkeserednie, mert valószínűleg ő sem érzi jól magát a saját bőrében. Az állandó vitákat, hogy elkerüljék, kell egy mindent tisztázó beszélgetés.

A skorpió lassítson! Nem kell minden szabadnapját munkával töltenie. Igaz, hogy bőséges fizikai és szellemi energiatartalékkal rendelkezik, de ne hajtsa túl magát! Szüksége van érdekes elfoglaltságokra. Sokoldalú és nyitott minden újra, ezért tartson néha szünetet a pénz utána hajszájában. Vigyázzon, mert, ha nem törekszik egyensúlyra, a szervezete hamarosan fellázad, és kimerül.

A nyilas anyagi gondjai megoldódni látszanak, a sötét felhők egyelőre elvonultak a feje fölül. De ez ne jelentse azt, hogy két kézzel szórja a pénzt, mert ez a javuló állapot sajnos csak átmeneti jellegű. Nem kell azonban a másik végletbe sem esnie, rémeket látnia, és túlzottan takarékoskodnia. A meggondolatlan költekezéstől vagy kölcsön felvételtől azonban óvakodnia kell.

A bak tegye azt, amihez kedve van, nem kell mindig alkalmazkodnia, néha lazíthat egy kicsit. Ne legyen rossz napja, ha pár órára elvonul és a kedvtelésének él. Fejlett a kötelességtudata, így nem lehet vádolni azzal, hogy lógatja a lábát. Sőt! Mindenhol helyt szeretne állni, a családjában és a munkájában is. Gondoskodni akar a szeretteiről, ezért néha túlhajszolja magát.

A vízöntő ne akarja a napját azzal elrontani, hogy makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez. Kommunikációs nehézségei akadhatnak, így csak tovább ronthatja az amúgy sem rózsás helyzetét. Akaratosságával most mindenkit magára haragíthat, és később már hiába békülne. Nem biztos, hogy az éles sértésein mindenki hamar túl tudja tenni magát, és könnyen felejt.

A halak ne tétovázzon, inkább szánja el magát és kezdeményezzen, hisz úgyis arra vágyik, hogy együtt töltse a napját a kedvesével. Nagyon fontos, hogy ne sértődjön meg azonnal, ha az invitálására nemleges válasz érkezik. Az egy dolog, hogy mit szeretne, és az egy másik, hogy a társa mire vágyik. Ha már túl sok elutasításban volt része, akkor érdemes elgondolkodnia a kapcsolatukról.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó