Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Lájkold az angol királynőt!

Szerző: Gábor János, – 2010-11-08 09:27:44

Csatlakozik a Facebookhoz a brit uralkodó. A 84 esztendős II. Erzsébet királynő profilja hétfőtől lesz elérhető a világ legnépszerűbb, több mint félmilliárd felhasználót számláló közösségi portálján. A "The British Monarchy" - A brit monarchia - hivatalos néven összeállított profil gazdag kínálatot ígér: az érdeklődők friss udvari hírekről tájékozódhatnak, fotók, videók kíséretében, és elolvashatják, sőt meg is hallgathatják a királynő beszédeit. Emellett napi frissítésű beszámolókból értesülhetnek az uralkodó és a királyi család hivatalos programjairól.

Lájkolod? :-)



Jóllehet a Facebook felhasználói nem jelölhetik majd "barátnak" II. Erzsébet királynőt, ha azonban rákattintanak a "tetszik" alkalmazásra, azzal az uralkodói oldal követőiként regisztrálhatják magukat, és megkapják a királyi családról szóló friss híreket, emellett üzeneteket is hagyhatnak a profil üzenőfalán.

Az udvarnak már 1997 óta saját honlapja van, amely a www.royal.gov.uk címen kereshető fel. Öles szalagcímek adták az alattvalók tudomására, amikor a királynő 2003-ban elküldte első sms-ét, két évre rá pedig megvásárolta első iPod multimédiás lejátszóját, amely korabeli hírek szerint "komoly benyomást" tett rá.

A Buckingham-palota a nyáron megjelent a Flickr fényképmegosztó portálon, tavaly létrehozták az uralkodóház Twitter-profilját, 2007-ben pedig a YouTube videómegosztó portálon létesítetek külön csatornát a brit királyi családnak.

(MTI)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó