Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Lady Gaga valóban terhes lenne?

Szerző: Gábor János, – 2012-09-23 16:59:59

Kelly Osbourne beindította a legújabb pletykaáradatot, amikor közölte, szerinte az énekesnő titokban gyermeket vár. A legendás Ozzy Osbourne szókimondó lánya a humorista Alan Carr műsorában fejtegette gyanúját, mely szerint Gaga hamarosan be is jelenti majd a nagy hírt.

"Szerintem várandós és ez az oka annak, hogy újabban folyamatosan takargatja teste érintett részét, ami nála komoly stílusváltást is jelent. Nem beszélve a hajáról, amit ugye nem szőkíttethet ki, ha babát vár, s láss csodát, a szinte mindig szőke Gaga pont most váltott hajszínt is" - magyarázza Kelly a meglátását.



Az Osbourne-interjú csak felvételről került péntek este adásba, így Lady Gaga legújabb botrányára nem tudtak már reflektálni benne. Mint ismert, a popsztár hollandiai koncertje során elszívott egy füves cigit, s közben azt ecsetelte, mennyire szereti, és mennyivel jobb hatással van rá, mint az ital. Ugyanakkor, ha valóban terhes lenne, óriási őrültséget csinált volna ezzel.

Viszont nem az Osbourne-lány az első, akinek feltűnt Gaga súlygyarapodása. Egy New York-i rádióállomás, a Z-100 telefonon meg is kérdezte erről magát az érintettet. "Most is épp fogyókúrázom. De Istenem, hát ez van. Azt hiszem, felszedtem úgy 11-12 kilót még valamikor karácsony környékén. Megesik az ilyen" - felelte akkor az énekesnő.
 
Stop.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó