Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kylie nyomul: TŰNÉS!!!

Szerző: Vörös István, – 2010-09-07 14:59:05

Mindenki lépjen hátra, jön Kylie Minogue és nyomul ezerrel! Megérdekezett ugyanis a mini-díva Aphrodite című új nagylemezének második slágeréhez készült vidóklipje, a Get Out Of My Way [Tűnés az utamból!], mely a nyár klasszikusát, az All The Lovers-t követi.

A "szeretők világmegváltó orgiáját" követően Kylie most nem vetkőztetett le egy Los Angeles-nyi embert, csupán a körülötte elmaradhatatlanul parádézó férfitáncosokat, míg az énekesnő ugyancsak lenge öltözetben villantja meg bájait - bele értve legendás popsiját is, melyből minden eddiginél többet mutat az új videóban.



Sztori még annyi sincs, mint az All the Lovers esetében, ahol koncepciózusan érkeztek a ruhájuktól boldogan megváló "szeretők", hogy egy belevessék magukat a felhőkarcoló-méretet öltő orgia-dombba, hogy aztán elrepüljön felettük a boldogság fehér lufielefántja.



A Get Out Of My Way kezdetben nem kecsegtet sok jóval: a Slow klipjének elektronikus remake-jének érzetét kelti, ahogy az énekesnő a félmeztelen táncosok között egy LED-falon fickándozik, majd beindul a zene és a kamera is: bepillanthatunk a kietlen Moulin Rouge színpadján parádézók revüműsorába, ezután azonban villámsebességgel csapódunk a LED-es cyber-diszkóba, ahol az ausztrál ikon bőrcuccos dominaként tornyosul a férfiakra; más szóval: Kylie nyomul előre, TŰNÉS AZ ÚTJÁBÓL!

NÉZD MEG A KLIPET ITT!




A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó