Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kulka János fejsérülést szenvedett a forgatáson!

Szerző: Gábor János, – 2013-09-17 18:25:23

Véresen zárult Árpa Attila akcióvígjátékának 34 napos forgatása. Fekete Lótusz és Psycho, azaz Kulka János és Bicskey Lukács szamurájkardos összecsapása közben a Kossuth- és Jászai Mari-díjas kiváló művész sebet kapott a fejére, méghozzá a ninjasapkán keresztül, de fel sem vette.


"Ez csak karcolás!"

– Ez csak karcolás, János-san kemény fickó – mondta Kulka mosolyogva, de a sebet el kellett látni. Tapaszt kapott rá.

– Igazolhatom, hogy János-san nem kíméli magát, de most kvittek vagyunk, mert én is kaptam tőle egy karcolást az ujjamra, de észre sem vettem, mert Psycho keményebb, mint a Fekete Lótusz – mondta Lukács tréfálkozva, és folytatta kardvívóedzését Kovalik Joe kaszkadőrrel (43), aki Kulkát is felkészítette.

– Psycho az én fejemet is szétvágta, rögtön az első edzésen – emlékezett Kovalik, aki másfél hónapja foglalkozik Lukáccsal. Kulka ninjamaszkját az akrobatikus bunyók és csörték alatt Somogyi Zsolt hétdanos kyokushin karatemester öltötte magára, de a nagy leszámoláshoz Kulkának kellett belebújnia.


Psycho és a ninja

– Kétszer két órát edzettem a felvétel előtt – mondta Kulka, akit még soha nem láthattunk hasonló szerepben. – Azért érdekelt, mert ügyetlennek tartom magam, és jó érzés azt gondolni, hogy egy akciófilmben helyt tudok állni, bár ezt a kardozást inkább egy tánchoz hasonlítanám – tette hozzá János-san, a sebzett ninja, aki több rosszfiúval is végez az áprilisra várható Argo 2.-ben.

Sz. Z. J. - Blikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó