Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kristen Stewart ledagizta Pattinsont

Szerző: Gábor János, – 2012-04-12 07:37:12

Robert Pattinson keményen diétázik, ugyanis barátnője Kristen Stewart túl kövérnek találja. A színésznő azt mondta szívtipró kedvesének, hogy kezdjen el diétázni, mert az utóbbi időben felszedett néhány kilót.



"Robert felszedett 4-5 kilót, mert sok sajtburgert evett és sörözött is, amikor épp nem dolgozott" - mondta a pár egy ismerőse. Hozzátette: "Kristen azt mondta neki, hogy most már kapja magát össze. Mivel utál edzeni, ezért a paddle surfinget (állva evezés szörfdeszkán) ajánlotta neki, és azt, hogy próbáljon kevesebb kalóriát bevinni."

Robert már korábban bevallotta, hogy nem igazán rajongott a Twilightban forgatott félmeztelen jelenetekért, különösen akkor, ha azokban a film másik sztárja Taylor Lautner is szerepelt. A forgatás alatt muszáj volt változtatnia étrendjén és életmódján, hogy lépést tudjon tartani az izmos vérfarkasokkal és vámpírokkal. "Tiszta őrület" - mondta akkor nevetve a fiatal színész, akinek a sármos vámpírfiú szerepe meghozta a világhírt és tinilányok millióinak rajongását.

hirado.hu/showbizspy.com
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó