Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Ködben is jósoltak a csillagok

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2015-11-07 08:31:19

A kos (március 21.-április 20.) friss ötletekkel szeretne előrukkolni a munkahelyén, de erre nem sok lehetőséget kap, amit rettentően nehezményez. Igyekszik hangot is adni a sérelmének, amit nem vesznek jónéven a munkatársai, mert ők nem annyira nyitottak mindenre, és félnek az újításoktól. Ott gátolják, ahol csak tudják, ami mögött irigység húzódik meg. Ne féljen, lesz olyan főnök, aki értékeli majd.

A bika (április 21.-május 20.) ne vigye haza a munkahelyi gondjait! Jobban teszi, ha folyamatosan nem rágódik rajtuk, mert csak az életét keseríti meg vele. Rosszkedvűen vagy mogorván még annyira sem képes a szeretteire figyelni, amivel újabb problémákat generál. Az otthona legyen a nyugalom és a béke szigete, ahol jól érzi magát, és kikapcsolódhat.

Kedves ikrek (május 21. - június 21.)! Családi viszály ellen most nincs orvosság, ezért jobban teszi, ha egy időre szünetelteti a gyakori látogatásait. Az apró dolgokon indul mindig el a veszekedés, amiből pillanatokon belül sértődés lesz, emiatt nehézen tudnak szót érteni. Fejlett beszédkészségével és a jó humorérzékével megpróbálja a közvetítő szerepét magára vállalni, de sajnos a békéhez ez is kevés.

A rák (június 22. - július 22.) nosztalgikus hangulatban van és felidézi a régi szép időket. Tudja, hogy lehetetlen, hogy visszajöjjenek azok az idők, de azért szívesen feleleveníti a kellemes és izgalmas történeteket. Szerettei megértik és zokszó nélkül képesek akár többször is meghallgatni a már jól ismert eseményeket. Azért igyekszik másképpen elmesélni, hogy még érdekveszítőbb vagy viccesebb legyen.

Az oroszlán (július 23. - augusztus 22.) rendkívül ügyesen eligazodik a hatalmi harcokban és ügyesen lavírozik az érdekszövetségek útvesztőjében. Kénytelen felvenni a jól bevált álarcot, nehogy kilógjon a sorból. Érzi, hogy kivel hogyan kell beszélnie ahhoz, azért hogy a célját elérje vagy, hogy a konfliktusokat elkerülje. Tudja, hogy nem könnyű ez a szerepe, de kénytelen mindenképp elvállalni és eljátszani.

A szűz (augusztus 23. - szeptember 22.) emésztése rendetlenkedhet, ezért fontos komolyan vennie a fellépő tüneteket. Mert testi tünetei mögött lelki problémák húzódnak meg. Ezért érdemes alaposan átgondolnia, hogy az epe vagy a máj panaszai mögött milyen meg nem oldott gondok lapulnak. Az epe panaszok a sérelmek dédelgetésére utalnak, míg a máj esetében a felgyülemlett harag az oka mindennek.

 

hirdetés

hirdetés

 

A mérlegnek (szeptember 23. - október 22.) igen előnyös kölcsön felvételére van lehetősége, de most meg sem hallja az ajánlatot, mert hosszú távon csak ráfizethet. Inkább törődjön bele, hogy későbbre kell halasztania a terve megvalósulását, mint rossz üzletet kössön és abból anyagi kára legyen. Később, amikor rájön, hogy rossz lóra tett, akkor már nem lesz módja változtatni és viselheti a döntése következményeit.

A skorpió (október 23. - november 21.) túlságosan türelmetlen a párjával, csak azért, mert nem olyan óriási léptekkel halad a változás útján, ahogyan azt elképzeli. Inkább értékelje az igyekezetét és a jó szándékát, hiszen nem is olyan könnyű máról holnapra változtatni a megrögzött szokásain. Vegye figyelembe, hogy mindenhez idő kell, arról nem is beszélve, hogy inkább járjon élen és most mutasson jó példát.

A nyilas (november 22. - december 21.) intellektuális szintje magas, rendkívül érdeklődő és szeret olvasni. Nem sajnálja a pénzt a könyvekre, de az utóbbi időben túlzásba viszi a könyvesboltok látogatását. Még ha csak nézelődne, abból nem lenne baj, de nem képes ellent állni a kedvére való könyveknek. Azon kívül, hogy anyagi csődbe is kerülhet, a sok könyv miatt nagyon hamar lakáscserére is szorulhat.

A bak (december 22. - január 20.) nem nézi jó szemmel a vetélytársa sikerét; emiatt csak fortyog magában és folyamatosan emészti magát. Alig képes a feladataira koncentrálni, mert szinte egésznap csak ezzel foglalkozik, ahelyett, hogy ellesné a trükkjeit. Nem az ördögtől való dolog, ha az ellenfele módszereit elsajátítja, mert sokat tanulhat belőle. Persze ezúttal a hiúságát háttérbe kellene szorítania.

A vízöntő (január 21. - február 19.) nem ül a babérjain és mindent meg tesz a siker eléréséhez, amihez inkább most a rövidebb utat választja. Ez nem jó ötlet, hisz súlyos tévedésekhez vezethet, mert nem fordít kellő figyelmet a részletekre. Pedig az ördög a részletekben rejlik, és mire észbe kap, akkor már lehet, hogy a hibákat nem áll módjában kijavítani. Előbb gondolkodjon, utána cselekedjen.

A halak (február 20. - március 20.) nem érzi jól magát a munkahelyén, de az álláskeresésre nem alkalmas a mai nap. Ugyanis a bolygók nem látják el a változtatáshoz szükséges pozitív energiával. Túl sok nehézséggel kellene szembenéznie és megbirkóznia, ami igen hamar a kedvét szegné. Jegyében tartózkodó Neptunusz nem teszi magabiztossá, pedig a jó fellépés a sikerhez eléréséhez elengedhetetlen.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó