Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kitiltották a premierről a csalfa Kristen Stewartot!

Szerző: Gábor János, – 2012-08-04 10:39:29

Ennél kínosabban már nem is alakulhatott volna Pattinson és Stewart története. A színésznő nem léphet a vörös szőnyegre - szól a hivatalos "ítélet". Kristen Stewart talán akkor járna igazán jól, ha újjászületne és nevet változtatna. Mert most alakul igazán kényesen és megalázóan a szerelmi hármas története.

Közismert, ma már az idei nyár botrányaként említik, hogy Kristen Stewart színésznő lebukott. A Hófehér és a vadász című film rendezőjével, a nős, kétgyermekes Rupert Sandersszel csalta meg kedvesét, Robert Pattinsont. A botrány egy napilapban megjelent, a párt intim helyzetben láttató fotó miatt pattant ki, lavinaként rántva magával Pattinsont és Sanders feleségét, Liberty Rosst.

Lesifotók ITT!


Rupert Sanders és Kristen Stewart
(Fotó: MTI/EPA)

Egy héttel a történtek után Stewart és Pattinson is elköltözött közös lakásukból, a filmszínész éppen Reese Whiterspoon Los Angeles melletti farmján próbálja feldolgozni a történteket. Kristenről egyelőre nem tudni, hova költözött, az utóbbi napokban nem adott magáról információt.


A kitiltott szerepében: Kristen Stewart
(Fotó: MTI/EPA)

Csakhogy az élet nem áll meg, közeleg Pattinson új filmjének New York-i premierje. A David Cronenberg rendezte, Cosmopolis című mozi egyik főszereplője - Juliette Binoche mellett - a vámpírfilmek sztárja, Robert Pattinson. A premier szervezői pedig szeretnék elkerülni, hogy bármilyen incidens is megzavarja a kasszasikert ígérő film bemutatóját, valamint az azt követő afterpartit, ezért egyenesen és kertelés nélkül kitiltották a helyszínről Kristen Stewartot.

"A döntés azért született meg, mert Rob nem akar találkozni Kristennel - mondta egy bennfentes." A rendezvényt biztosító őröknek utasításba adták, hogy Kristent tartsák távolt a vörös szőnyegtől és a későbbi partiról is. Félő ugyanis, hogy a színésznő kihasznál ezt a nyilvános megjelenést, hogy végre személyesen beszéljen Robbal. A film befektetőit nem érdekli, hogy a tiltás milyen sajtóvisszhangot vált ki, ők egyet akarnak: megvédeni Pattinsont attól a vihartól, amit Kristen okozhatna megjelenésével. Nos, eddig a szerelmi megcsalás újabb kínos fejezete, amely még korántsem ért véget.

hirado.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó