Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kiderült miben halt meg Amy Winehouse!

Szerző: Gábor János, – 2011-10-26 17:59:46

Nyilvánosságra kerültek Amy Winehouse halálának körülményei. Az énekesnő holttestét üres vodkás üvegek vették körül, és a vérében az Angliában a vezetéshez engedélyezett maximális alkoholszínt ötszörösét találták, ami önmagában még nem feltétlenül halálos adag, de Suzanne Greenway halottkém jelentése szerint azért ölte meg ez a mennyiség, mert a tragikus éjszakát megelőzően hetekig nem ivott egy kortyot sem.



Az énekesnő hosszú évekig küzdött alkohol- és drogproblémákkal, ezért a nyilvánosság egyértelműnek találta, hogy kábítószer okozhatta a halálát, habár ezt az első boncolás kizárta, ugyanis Amy szervezetében semmilyen illegális bódítót nem találtak.



Winehouse 2006-ban tört be a köztudatba a Back to Black c. albummal, amely Anglia legeladottabb 21. századi lemeze lett. Rövid pályafutása során nyert 5 Grammy-díjat, emberek milliói imádták világszerte, de nem tudta feldolgozni a sikert, így zenei elismerései helyett mértéktelen önrombolásával voltak tele a címlapok. 2011. július 23-án, 27 évesen hunyt el.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó