Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Kész a buborékcsarnok: jöhet a szalagátvágás

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-02-10 11:41:03

A hetekben nem csak saját szemével győződhetett meg a kalocsai KSE pálya körül járva-kelve, hogy valami készülődik a város legnagyobb sportlétesítményén.

 

#kalocsa #buborek #csarnok #sport #sports #napelem #kse #hamarosan #koronakrònika #koronafm100 #mègtöbb #foto www.koronaradio.hu

KORONAfm100 - Itthon vagy (@koronafm100) által közzétett fénykép, 2016. Febr 9., 05:34 PST

hirdetés

hirdetés

Híradásainkban is nyomon követtük, hogyan kerül „tető”, pontosabban „sátor” alá Kalocsa Sport és Szabadidő Központjának legújabb, szabvány méretű kézilabda-pályája, amely akár teniszpályaként is funkcionálhat.

Ez utóbbi felfestését keddi ott jártunkkor végezték, amikor is dr. Bálint József polgármester üdvözölte a Kalocsai Kézilabda Club hathatós közreműködésével megvalósult beruházást.

Hartman János, a projektet több tízmillió forintos hozzájárulással támogató Kalocsai Kézilabda Club elnöke, örömmel konstatálta, hogy közel a városi „buborékcsarnok” előtti szalagátvágás időpontja.

A létesítmény egyéves működtetéséért felelős klubvezető hozzátette, hogy a speciális technológiával fenntartott csarnokra szükséges ráfordítások eddig barátságos számokat mutattak.

A témával bővebben foglalkozunk vasárnapi Turmix c. térségi magazinműsorunkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó