Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Így "fújják fel" Kalocsa buborékcsarnokát

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-27 11:59:51

Szerda délelőtt célegyenesbe fordult Kalocsa Sport- és Szabadidőközpontjában annak a bizonyos „buborékcsarnoknak” a felépítése, amelyet a verseny-, tömeg- és szabadidősportágak űzői mellett az iskolák is használhatnak majd.

hirdetés

hirdetés

A speciális, úgynevezett hőlégbefúvásos technológiával felépített, félgömb képet mutató csarnok megpályázásának, tervezésének és kivitelezésének munkálatai több évet vettek igénybe, napokon belül viszont élet tölti meg annak belső terét.

A buborékot képező fedőponyva előkészítésekor értük el a helyszínen Hartman Jánost, a beruházáshoz pályázati támogatást szerző Kalocsai Kézilabda Club elnökét, akitől megtudtuk, hogy a város új sportlétesítménye napokon belül hadra fogható állapotba kerül.

A munkálatok közben készült galériát itt találja!

Hartman János, a Kalocsai Kézilabda Club elnöke megjegyezte, hogy országos viszonylatban is egyedülálló a KSE pályán történt beruházás. Felidézte továbbá, hogy milyen forrásokból valósul meg a fejlesztés és kik jelezték már az igényüket arra, hogy használhassák.

 

Mi törtènik a kalocsai sportpàlyàn?Rèszletek: #hamarosan #koronakrònika #koronafm100 #kalocsa #sport #kézilabda #kkc #buborek www.koronaradio.hu

KORONAfm100 - Itthon vagy (@koronafm100) által közzétett fénykép, 2016. Jan 27., 01:49 PST

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó