Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kellemes-szerelmes napja lesz!

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-08-30 08:35:27

A kos legyen óvatos a közlekedésben, ne higgye magát sebezhetetlennek. Inkább érjen a céljához pár perccel később, mintsem gondot okozzon másoknak és önmagának. Igyekezzen lazítani, mert kellemes órák várják, legyen sokat a szabadban, gerincére ráfér egy kiadós úszás. Szerettei elkényeztetik, és a kedvét keresik.

Ha a bika ügyesen szervezi meg a teendőit, nagyon sok ideje marad a kikapcsolódásra. Ha családos, akkor várja el a gyermekétől, hogy koruknak megfelelően vegyenek részt a rendrakásban. A szerelemben kellemes órák várják, a harmóniát most nem zavarja meg semmi. Azonban, ha egyedül él, itt az ideje, hogy társaságba menjen.

Az ikrek vigyázzon a családi békére, mert a vihar előszele már megérkezett. Igyekezzen a vitát elkerülni, az apró-cseprő ügyekből ne csináljon nagy ügyet. Ne hagyja magát belesodorni a veszekedésbe, most a türelmével és egy kis humorral a társa feszültségét is levezetheti. Ez egy ilyen nap, holnapra már elfújja a szél.

A rák okosabban teszi, ha nem erőlteti a közös családi programot, engedje, hogy mindenki azt tegye, amihez kedve van. Néha kifizetődőbb, ha nagyvonalúbb, mert mindenkinek jár a "szabadság". Foglalja el magát, ne akarja túlzottan magához kötni a szeretteit, mert a túl szoros kötelékből mindenki szabadulni akar.

Az oroszlánt számos bosszúság érheti, de ne hagyja magát felzaklatni. Fogadja el, hogy vannak napok, amikor nem a kedve szerint alakulnak a dolgok, de azért nem dől össze a világ. Óvakodjon, hogy felbőszítse magát, mert a dühe látványos is tud lenni, erről a környezete tudna mit mesélni. Inkább vigyázzon a vérnyomására és a szívére.

A szűz ma örömét lelheti abban, ha szabadba megy, sétál, vagy kertészkedik. A természetben való séta remekül levezeti a stresszt és a belső feszültséget. Kerülje azonban az olyan területet, ahol túlzottan sok a por vagy a virágok pollenje, mert, ha az immunrendszere nem elég erős, akkor allergia kialakulására fogékony lehet.

A mérleg akkor se hajszolja agyon magát, ha vendégeket vár: nem kell őket lukulluszi lakomával várni.  A nagy melegben különben sem tesz jót senkinek, ha az emésztőszerve túl van terhelve. Inkább helyezze a hangsúlyt a kellemes környezetre, ehhez van tehetsége, mert az ízlése kitűnő, és szereti szép és minőségi holmikkal körülvenni magát.

A skorpió ne üljön otthon, hagyja magát elcsábítani! Lehet, hogy sok a munkája, de jó szervezéssel lesz még ideje bepótolni. Nagyon nagy szüksége van kikapcsolódásra, ne vonja meg magától ezt a lehetőséget. Azonban a társaságban nem érdemes vitába bonyolódnia. Pedig a Mars bolygó erre készteti.

A nyilas az egész heti szellemi munka után igényli a fizikait. Amennyiben szükséges, tevékenykedjen a ház körül, de a sportolást is nyugodtan választhatja. A csapatjáték, vagy a magányos kerékpártúra is remek kikapcsolódás. Azonban, ha igényli, akkor vonja be a túrázásba a szeretteit is, remekül fogják magukat érezni.

A bak engedje, hogy rátaláljon a szerelem! A boldogság nem korfüggő, ha nyitott és befogadó, akkor kellemes órák várják. Nyugodtan szakítson a hagyományokkal, néha a változás elkerülhetetlen, sőt kimondottan hasznos. A boldogság és az öröm karbantartja az immunrendszert és segít megőrizni az egészséget.

Ha a vízöntő kulturális eseményekre kíváncsi, számos, az érdeklődésének megfelelő rendezvény közül válogathat. Mindegy, hogy egyedül vagy társasággal megy, mindenképpen felüdül és remekül érzi majd magát. Ha most komoly összeget nem tud áldozni rá, akkor egy kiadós séta egy szép környezetben is kellemes kikapcsolódást ígér.

A halak hessegesse el a sötét gondolatait, ne lásson minden mögött ellenségeket! A negatív gondolatokra csak az idejét pocsékolja, legyen inkább nyitott és kreatív, ha a szabad idejét kell megszerveznie. Ha egyedül él, akkor itt az ideje, hogy keressen lehetőségeket az ismerkedésre. Ebben is érvényes az a mondás, hogy aki keres, az talál.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó