Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Justin Bieber apasági per elé néz?!

Szerző: Gábor János, – 2011-11-03 09:26:29

Egy 20 éves nő azt állítja, hogy ő vette el Justin Bieber szüzességét, és a légyott során teherbe is esett - gyermeke most három hónapos. A 17 éves énekes cáfolta a hírt, de a történetnek ezzel aligha van vége, mivel Kaliforniában 18 év alatt megrontásnak minősül a szexuális kapcsolat, és ha a rajongó állítása igaznak bizonyul, akkor molesztálásért kell felelnie a bíróság előtt.


Bieber és barátnője, a szintén énekes Selena Gomez

Mariah Yater története szerint Los Angelesben, Bieber egyik turnéján találkozott a sztárral, amikor egy biztonsági őr a backstage-be kísérte. "Azonnal nyilvánvaló volt, hogy vonzódunk egymáshoz, és csókolózni kezdtünk" - kezdte a beszámolót a lány. "Nem sokkal ezután Justin Bieber azt javasolta, hogy menjünk valami elszigeteltebb helyre, ahol egyedül lehetünk."



Yeater vádja szerint Bieber nem akart védekezni, arra hivatkozva, hogy tőle nem kaphat el semmit, mert ez az első alkalom, hogy nővel van. "Szomorú, hogy valaki rosszindulatú, rágalmazó és bizonyíthatóan hamis vádakat koholt" - olvasható Bieber sajtószóvivőjének közleményében, amit a People tett közzé. "Minden rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőséggel élni fogunk, hogy megvédjük Justint". Az ügyben megszólalt egy neve elhallgatását kérő bennfentes is, aki szerint Yeater sztorija biztosan nem áll meg: "A kölyök sosincs egyedül. Mindig van vele valaki. Sosem találkozott azzal a nővel".

Én nem akarok rosszmájú lenni, de ez az egész lehetséges kufirc ugye nagyon jó ingyen reklám Bieber napokban megjelent karácsonyi albumának? Uh, igen, én is csak ideböktem a végére, hogy van egy ilyen...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó