Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Johnny Deppet letiltja a biztosítója

Szerző: Gábor János, – 2010-03-17 08:24:19

Nem kockáztatta testi épségét Johnny Depp (46) új filmje forgatásán, az emeleti erkélyről dublőr ugrott ki helyette. A Karib-tenger kalózai sztárja csak a közeli felvételekhez ült be a komposztba, hogy a filmen úgy tűnjön majd: a nyaktörő mutatvány végén ő maga érkezett meg a zöldségágyba. Depp A turista című filmet forgatja épp Velencében, partnere pedig Angelina Jolie, akinek ágyából a történet szerint menekül a sztár, mielőtt rajtakapnák. Ennek ellentmond az öregesen csíkos pizsama, amely nem épp titkos légyottra való.


– Sok színész biztosítója szerződésben köti ki, hogy még a legegyszerűbb akciót sem végezheti maga a művész, képzett kaszkadőrrel kell helyettesíteni – árulta el az egyik stábtag a Daily Mailnek. – Valószínűleg itt is a biztosító követelte a dublőrt, mert amúgy Depp nagyon jó formában van, és a legtöbb mutatványát maga hajtja végre a filmeken.


A legnagyobb mutatvány azonban az lesz, ha Depp megmenekül Angelina Jolie hálójából, és megmenti kapcsolatát Vanessa Paradisszal. Jolie híres arról, hogy lenyúlja filmbéli partnereit, főként ha azok egynél több alkalommal szerepeltek a világ legszexisebb férfijainak listáján.

Blikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó