Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Jay-Z 47 milliós italszámlája sok, de NEM rekord!

Szerző: Gábor János, – 2011-08-17 12:03:33

Jay-Z nemrég a Fontainebleau Hotel Liv nevű szórakozóhelyén ünnepelte, hogy megjelent Kanye Westtel közös lemeze, amit azzal tett emlékezetessé, hogy nagyjából rekordösszegű italt fogyasztott. Korábban Mark Cuban, a Dallas Mavericks kosárcsapat tulajdonosa írta fel magát a nagy számlák listájára, amikor csapata idei kupagyőzelme után százezer dollárt (kb. 19 millió forint) hagyott ott egy helyen. Jay-Z rendesen lenyomta ezt a számlát, amihez nem is kellett nagyon sokat fogyasztania. "Egymás után rendelte az Ace of Spadeseket, aztán, amikor a tizenötödik üveghez ért, a számla már százezer dollárnál járt" – mondta a rapper egy ismerőse a Radar Online-nak.



Emelle Jay-Z még otthagyott ötvenezer dollár (kb. tízmillió forint) borravalót. Arról viszont, hogy a hiányzó százezer dollár miből állt, sajnos nincsenek hírek, mindenesetre a végösszeg borravalóval együtt 250 ezer dollár, nagyjából 47 millió forint volt, ami még hollywoodi mércével mérve is elég sok.

Az Ace of Spades pezsgő egyébként a világ egyik legjobbjának és legdrágábbjának tartott pezsgője. A Cattier gyártja, és az Armand de Brignac pezsgőt értik általában alatta, a különféle videoklipek népszerű terméke a pikk ásszal ellátott fémüveges pezsgő, például Jay-Z egyik klipjében is szerepel. Az internetes boltok alapján nagyjából 300-450 dollárért, nagyjából 50-70 ezer forintért lehet beszerezni egy üveggel. Nemsokára bevezetik viszont a King Midas nevű pezsgőjüket, ami egy Armand de Brignac csak 30 literes üvegben, valószínűleg pont az ilyen bulikra, mint amiket Jay-Z tart. Ezt augusztus végétől lehet majd kapni, az ára olyan 15 millió forint lesz.



Mark Cuban, amikor júniusban összehozta a hatalmas számláját, akkor egy 15 literes üveget kért ki az egyik klubban, 90000 dollárért. Egy héttel később a Boston Bruins hokijátékosai már egy 30 literes üveget rendeltek százezer dollárért egy helyen. A dolog érdekessége volt, hogy akkor összesen hat üveg 30 literes King Midas létezett a világon.

Szintén júniusban történt, hogy egy amerikai szerencsejátékos, Don Johnson kirendelt egy londoni klubban egy King Midast, 12 000 fontot, közel kétszázezer dollárt, több mint 32 millió forintot fizetett érte, ezzel megdöntve a legdrágábban eladott pia világrekordját. Aznap este Johnson az este alatt 170000 fontot (278 ezer dollár, 52 milió forint) költött a helyen, így Jay-Z csak a második helyet csípheti meg mögötte a legtöbbet költő hírességek listáján. A rekordköltő Johnson egyébként nem összekeverendő Don Johnson színésszel. Új figurának számít a szerencsejátékban, rengeteget nyert az utóbbi néhány hónapban, egy wyomingi cég vezérigazgatója, azt mondja, nem profi szerencsejátékos, de idén májusban már azzal vádolták, hogy trükközik a gépekkel, kijátssza a rendszereket. Mondjuk nem csoda, nemrég 12 óra leforgása alatt összesen 15 millió dollárt nyert három különböző kaszinóban.

karpatinfo.net
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó