Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Ismét bilincsben Lindsay Lohan

Szerző: Vörös István, – 2011-10-21 08:14:27

Ismét kattant a bilincs Lindsay Lohan csuklóján, amiért az ittas vezetésért és nyaklánclopásért közmunkára ítélt színésznő nem teljesítette a bíróság által kirótt büntetését.

 

Lindsay Lohan félvállról vette a februárban rá kirótt büntetéseket és csak részben teljesítette a rárótt kötelezettségeket, így szerdán ismét a vádlottak padján találta magát.

Stephanie Sautner bírónő nemcsak azért idézte be a színésznőt, mert nem vitte túlzásba a közmunkát és a hullaházi munkáját sem végezte el kifogástalanul, hanem azért is, mert a rendszeres pszichiátriai látogatásokat jobbára egy-egy gyors telefonnal váltotta ki - ezekkel pedig megszegte a próbaidőre vonatkozó feltételeket.

A vádakat tagadta a színésznő és egy twitteres bejegyzésében tiltakozott. Véleménye szerint azért, mert nem fotózták rendszeresen, és nem követték nyomon mindig, az még nem jelenti azt, hogy a közmunkát ne végezte volna el.

A bírónő végül 100 ezer dollárban (21,3 millió forint) állapította meg az óvadékot, amelyet gyorsan ki is fizettek LiLo emberei. Ennek ellenére a színésznő nem lélegezhet fel, mert soron következő, november 2-ai tárgyalásán döntenek arról, hogy le kell-e ülnie korábban kiszabott börtönbüntetését.

(msn.mainap.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó