Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Megnéznéd a világ legexkluzívabb hentesüzletét?

Szerző: Lukács Kata, erdekesvilag.hu – 2014-09-30 13:15:33

Viktoriánus épületek hangulatos kávézói és elegáns üzletei közt található Sydneyben a világ egyik legexkluzívabb húsboltja, a Victor Churchill hentesüzlet. A divatáruüzletek között álló, hústermékeket, élelmiszert kínáló bolt kialakítását az ékszerüzletek fényűzése jellemzi, ami az értékesített hústermékek árában is megmutatkozik.


Kirakatai kettősfalú üveg mögött temperálva biztosítják a folyamatosan változó kínálat ideális bemutatását. Az enteriőrt rozsdamentes acél és rézfelületek, illetve fa és márványburkolatok jellemzik. A meleg tónusú fa otthonossá teszi a funkciójából adódóan steril helyiségeket, ugyanakkor a klasszikus európai boltok romantikus hangulatát is felidézi a látogatóban.

A húsüzlet több mint látványos: a bolt minden részlete ámulatba ejti, meghökkenti és provokálja a szemlélőt, kezdve az üvegezett, hűtött, folyamatosan változó fellógatott húsválasztékkal teli kirakattól a bolt belsejében elhelyezett fatőkékig, a padlótól mennyezetig tartó, húsárukkal teli polcokig és a mozgó láncokra fellógatott húsokig. A látványos felvonulás háttere a himalájai sótömbökből készült fal, amely sterilizálja a levegőt és finom sós aromával itatja át a húsokat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó