Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Horoszkóp, február 8-ra

Szerző: Gábor János, koronaradio.hu – 2014-02-08 08:43:00

A Kos napi kommunikációját félreértések, csúsztatások, meghibásodó műszaki eszközök, nem megkapott, vagy rossz helyre küldött üzenetek nehezítik. Bármennyire is őszinte típus, elképzelhető, hogy csak kisebb- nagyobb lódítások árán tud kikecmeregni a kutyaszorítóból. Utazás közben a forgalmi dugók, késő járatok okozhatnak bosszúságot.

A Bika kerülje a barátokkal közös pénzügyi tranzakciókat. Bár lehet, sértődést kockáztat, ma semmiképp ne adjon kölcsön, de saját maga se keveredjen adósságokba. A nagy tervek költségvetésének elkészítésével és más fajta beruházásokkal is jobb, ha vár egy kicsit, ugyanis több mint valószínű, hogy alaposan elszámolja magát. Vigyázzon értékeire.

Az Ikreknek talán nem kell ma dolgoznia. Amennyiben mégis, minden éberségére szüksége lesz, hogy elkerülje a perpatvart. Főnökei ugyanis szétszórtak, ön pedig kapkod, szokás szerint képtelen egyetlen dologra koncentrálni – íme, az együttműködési képtelenség tökéletes receptje. A félreértések, zavaros kommunikáció, késlekedés más életterületeken is okozhat zavart.

A Rák tele van nemes eszmékkel, világjobbító gondolatokkal, csak éppen nem a legjobbkor és nem a legjobb helyen alkalmazza őket. A felületes bölcselkedés, a helyzetek téves megítélése rengeteg zavart okozhat. Könnyen meglehet, hogy ahelyett, hogy mindenáron meg akarná érteni a világot, az eddigieknél sokkal jobban meg kéne vonnia határait.

Mivel az Oroszlán őszinte és egyenes, azt hiszi, a hozzá közelállók is ilyenek. Sajnos ma épp a legjobb barátairól derülhet ki, hogy visszaéltek a bizalmával. Kifecsegett bizalmas információk, üzleti-vagy szerelmi titkok, kusza érzelmi háromszögek, kisebb-nagyobb anyagi veszteségek, hazugságok -, hogy csak néhány példát említsünk a lehetséges tapasztalatok közül.

A Szűz a hét vége ellenére munkaajánlatot kaphat, de ha ez túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg jogosan gyanakszik. Partnerét is rajtakaphatja néhány füllentésen, de ezek remélhetőleg csak jelentéktelen apróságok. Az üzletfelektől és más társulásoktól hallott valótlanságok már sokkal kártékonyabbak: míg nem lát tisztán egy helyzetet, döntést se hozzon.

A Mérleg szervezete sokkal érzékenyebben reagál ma az alkoholra és más tudatmódosító szerekre. Ezt jó, ha szem előtt tartja, ha társaságba megy. Ha kollégáival, munkatársaival készül átmulatni az estét, leghelyesebb, ha csak ásványvizet fogyaszt: színjózanul talán könnyebben képes majd megrostálni mondanivalóját.

A Skorpió eddig tökéletesnek tűnő szerelmi életét gyanakvás árnyékolja be: pillanatnyilag nehéz viszont megmondani, hogy ennek van-e valami alapja. Tény, hogy az ön megérzései olyan pontosak, hogy azt is képes megérezni, ha partnere másvalakire gondol, a tényleges hűtlenséget pedig csalhatatlanul jelzi riasztócsengője. Most azonban arra is van esély, hogy félreért egy helyzetet.

Ha a Nyilas a családtagjait és partnerét is füllentésen csípi, ahelyett hogy inkvizítorként nekik rontana, tűnődjön el: milyen jeleket küld a külvilág felé, hogy a legközelebb állók sem mernek őszinték lenni önhöz. Ha a mai nap folyamán még nem is kész a szembesülésre, sokat javíthatna helyzetén, ha a napokban kikérné az érintettek véleményét is.

Bár a Bak két lábon áll a földön és általában épp arra koncentrál, amivel foglalkozik, ma hajlamos lehet a szétszórtságra. Ennek ma a szó szoros értelmében nagy ára lehet: különösen utazások, közlekedés közben vigyázzon, meg ne szabadítsák értékeitől. Ne kössön se szóbeli, se írásbeli üzleti megállapodásokat, a műszaki cikkek vásárlását is halassza el.

Eddig sem biztos, hogy a Vízöntő túl szilárdan állt a földön, de most még kevesebb realitásérzékkel kezeli pénzügyeit. Egy hét végi parti is igen költségesre sikeredhet: biztos, hogy országnak-világnak az ön vendégeként kell koccintania? Egy új szerelemre csak akkor mondjon igent, ha egész biztos benne, a másik fél részéről semmiféle számítás nincs a dologban.

A Halak, a családjával egyetemben, zűrzavaros lelkiállapotban van; nem csoda, ha a kommunikációt kisebb- nagyobb félreértések nehezítik. Ha csak azért csúsztat, hogy fel ne zaklassa hozzátartozóit, biztos lehet benne, hogy nagyobb vihart gerjeszt, ha erre fény derül – különösen, ha rosszul sikerült pénzügyi manővereit próbálja takargatni előlük.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

A hódok sem úszták meg


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó