Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Homoktövissel a vírusok ellen

Szerző: Lukács Kata, wellnescafe.hu – 2018-02-17 16:10:27

A NARANCSSÁRGA BOGYÓ, AMELYNÉL NINCS JOBB IMMUNERŐSÍTŐ GYÓGYNÖVÉNY EZEKBEN AZ IDŐKBEN. A HOMOKTÖVIS OLYAN HATÓANYAGGAL BÍR, AMITŐL KORUNK EGYIK LEGÉRTÉKESEBB GYÓGYNÖVÉNYE LETT. RENGETEG C-VITAMINT TARTALMAZ, AMELY AZ EGYIK LEGFONTOSABB ANTIOXIDÁNS, AMELY VÉD A HIDEG IDŐJÁRÁS SORÁN KIALAKULÓ VÍRUSOS JÁRVÁNYOKTÓL.

Hirdetés

Hirdetés


IGAZI C-VITAMIN BOMBA

A homoktövis C-vitamin tartalma a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. De gazdag A-, B1-, B2-, B6-, K-, és E-vitaminban is. Az olajában nagy mennyiségben mutatható omega-3 és omega-6, valamint fehérjében és nyomelemekben is gazdag. Magas antioxidáns tartalma miatt a mai társadalom elengedhetetlen egészségmegőrző élelmiszerévé vált. Béta-karotint, valamint az ásványi anyagok közül: foszfort, kalciumot, vasat és magnéziumot is tartalmaz. A homok aranya elnevezés méltó rá, hiszen a húsán és magján kivül még a levelét is használják gyógyászati célokra.MEGFÁZÁS ELLEN
A homoktövis nem csak védi, de erősíti is az immunrendszert. Növeli a szervezet védekezőképességének hatékonyságát, és késlelteti az öregedési folyamatokat. Általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után a legjobb gyógymód egy homoktövis kúra. Megfázás, influenza és egyéb vírusos betegségek megakadályozására, kezelésére is tökéletes. A benne található szteroloknak köszönhetően fertőtlenítő, érzéstelenítő és gyulladásgátló hatásuk van. Fájdalomcsillapító szerepe pedig hasonló az aszpirinhez. Télen influenzaszezonban mindennapos fogyasztása megelőzi a megbetegedést.

VÉRNYOMÁS-SZABÁLYZÓ ÉS DEPRESSZIÓŰZŐ
Rendszeres fogyasztása csökkenti a vérnyomást, segít helyreállítani a szívritmuszavart, és megakadályozható vele az érelmeszesedés is. A homoktövisben rejlő hatóanyagok nem engedik, hogy lerakódások képződjenek a vérerek falán, ezáltal nagyfokú védelemben részesíti a keringési rendszered. A krónikus fáradtság, de még a depresszió ellen is kiváló, mivel az aktív hatóanyagainak kedélyjavító hatásuk is van. Elsősorban nem nyersen, hanem feldolgozva fogyaszd: dzsem, gyümölcslé, kompót, vagy éppen tea formájában.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó