Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Hogy állnak a csillagai?

Szerző: Gábor János, forrás: blikk.hu – 2014-07-12 08:35:01

Amelyik kosnak kimerítő és egyhangú a munkája, annak nagy az esélye a szív- és gyomorbetegségek kialakulására. Próbáljon javítani munkakörülményein.

A bika családjának nem használ, ha Ön annyi feladatot vállal, amennyivel lehetetlen megbirkózni. Jobb szervezéssel igyekezzen változtatni a helyzeten.

Az ikrek ma ne nyúljon megtakarításaihoz, ne költse pénzét felesleges vásárlásokra. Tanácskozzon pénzügyi szakemberekkel, fektesse be okosan a javait.

A rák jobban kifejezi az érzelmeit, mint más, kevésbé érzékeny típusok. A Bakban lévő telihold miatt ma túlzottan reagál jelentéktelen helyzetekre is.

Az oroszlánnak nem árt tudni: a kedvvel végzett munka mellett erősebb az immunrendszer, kisebb az infarktus és a gyomorfekély kockázata, hosszabb az élettartam.

A szűz akkor lehet biztos benne, hogy jó kapcsolatban él, ha megbízik a társában, és ő is teljesen megbízik önben. Ma igen jó élményekkel gazdagodhat, ha nem tervez meg mindent előre, és főleg, ha kicsit lazábban veszi a dolgokat.

A mérleg a teliholdnak köszönhetően ma bizonyos mértékig labilis lesz érzelmileg. Feletteseivel vagy rokonaival meggyűlhet a baja. Elérkezett a körömápolás ideje is.

A skorpiót a tudás lelkesíti, az ad önbizalmat neki. Ma szenteljen fél órát új ismeretek megszerzésére. Munkaadói értékelni fogják naprakész tudását, elismerésük ösztönző.

A nyilas minél előbb fizessen be egy külföldi utazásra. Ha pénzügyi manőverbe akar kezdeni, tájékozódjék előre. Mielőtt igent mondana egy üzleti ajánlatra, fontolja meg, mi szól mellette és ellene.

A bak téved, ha azt hiszi, hogy az érzelmek kimutatása a labilitás jele. Ez persze nem jelenti azt, hogy úgy juttathatja kifejezésre őket, ahogyan csak akarja.

A vízöntő vállalkozzon olyan pluszmunkára, amiből tanulhat. Keressen olyan problémákat, amelyekkel senki sem foglalkozik. Ajánljon ezekre megoldásokat.

A halaknak nem szabad teljes elkötelezettséget elvárnia minden egyes férfitól vagy nőtől, akivel éppen randizik. Emellett ön sem keltheti azt a benyomást, hogy túl komolyan gondolja a dolgokat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó