Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Hihetetlen! Madonna bátyja hajléktalan

Szerző: Vörös István, – 2011-10-25 09:10:16

A Michigan Messenger egy olyan cikket közölt, melyben megszólalt Madonna 55 éves testvére, Anthony Ciccone is, aki bevallotta, hogy közel 1 éve az utcán él.


Madonna és testvérei a nyolcvanas években (középen az énekesnő, bal szélen Anthony)

A világhírű amerikai énekesnő bátyja azt is elárulta, hogy a Traverse City híd alatt lakik. A Michigan Messenger hírportál egy olyan riportot készített, mely a hajléktalanokról szólt.


Ott volt az interjúalanyok között Madonna testvére, Anthony Ciccone is. „A családom hátat fordított nekem, amikor a legrosszabb állapotban voltam. Elhiszik, hogy milliószor válaszoltam arra a kérdésre, hogy multimilliomos a húgom és én miért élek az utcán?” Ez volt az egyetlen gondolat, melyben megemlítette híres családját.


Ciccone legutóbb a családi szőlőcégnél, a Ciccone Vineyard & Vinery-nál dolgozott Suttons Bay-ben. Azelőtt, hogy másfél éve elvesztette az állását, Anthony egy családi kollekcióval foglalkozott. Mióta nincs munkája és nincs hol laknia, az egyháztól, jótékonysági szervezetektől kér segítséget, hogy túlélje a napokat. Azt is elmondta, hogy nem elég, hogy a város igyekszik segíteni a hajléktalanokon, minden negatív dologtól meg kellene védeni az utcán élőket.


Tavaly télen az énekesnő bátyja a lába miatt betegeskedett, mert majdnem megfagytak a nagy hidegben. Egyik barátjéról is mesélt, aki elvesztette összes lábujját, s olyanokat is megemlített, hogy előfordult olyasmi, hogy jó néhány ember a nagy hideg miatt halt meg. Nem Anthony Madonna egyetlen testvére, aki feszültséget okozott maga körül. Christopher Ciccone, aki régebben Madonna holdudvarához tartozott, 2008-ban kiadott egy könyvet Életem Madonnával címmel, melyben kissé kellemetlen dolgokat írt le életükről.


[Hát, a sztori ismeretében kicsit más értelemben hallgathatjuk Madonna 1989-es, Keep It Together (in the family) című, családi összetartás fontosságát zengő slágerét... jöjjön is a videó, egy kis vitriollal... bár nem tudjuk, mi juttatta erre a sorsra a kilencvenes évek elején komoly alkohol- és drogproblémákkal küzdő Anthonyt.]


Keep It Together: a híres/hírhedt Blond Ambition Tour koncert záróakkordja

(parameter.sk)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó