Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Hétvégi horoszkóp:

Szerző: , hirado.hu – 2014-03-15 08:34:00

Bár a Kos (márc.20. – ápr.19) még mindig nem tudja a nehézségeit olyan hatékonyan kezelni, ahogy szeretné, legalább a humorérzéke visszatérőben van. Ismerősei csodálkoznak is könnyed eleganciáján, amivel a stresszhelyzeteket kezeli. Nem sokára nyugodtabb vizekre evezhet. Addig is érdemes figyelemmel kísérnie álmait: könnyen lehetséges, hogy fontos közlendőjük van.

A Bika (ápr.20. – máj.20.) egyik napról a másikra különös románcba bonyolódhat. Lehet, a korkülönbség túl nagy kettőjük között, lehet, szíve választottja más tekintetben különbözik ideáljától. Ettől függetlenül egyelőre jól megértik egymást. A későbbiekre nézve azonban vegye figyelembe, hogy az ellentétek csak rövid távon bírnak vonzerővel, ön pedig nehezen viseli a civakodást.

Az Ikrek (máj.21. – jún.20.) otthonában még mindig feszült a légkör: idegesítő, nem kis mértékben az ön gyógyíthatatlan szétszórtságának köszönhetően. Félreértések és viták követik egymást, ezek csak tovább rontják hangulatát - nem csoda, ha könnyen becsaphatják, akár szomszédai is. Használja ki a sokféle ünnepi programot, szellőztesse ki a fejét, s mire hazaér, a béke is helyreáll.

A Ráknak (jún.21. – júl. 22.) egy perc nyugta sincs: tele van ötletekkel, egyszer ezt, máskor amazt szeretné megvalósítani. Mohón szomjazza az élményeket, egyszerre bizonytalanítva el és téve izgalmassá környezete napját. Spontán késztetéseit egy külföldi utazással, valamilyen önismerettel, filozófiával kapcsolatos tanulmányok megkezdésével terelhetné hasznos mederbe.

Az Oroszlán (júl.23. – aug.22.) napját hirtelen változások, váratlan kiadások állíthatják a feje tetejére. Bármennyire kellemetlennek tűnnek is eleinte, gondoljon kedvenc szólására: „a pesszimista nehézséget lát minden kihívásban míg az optimista kihívást lát a nehézségekben.” Ha így közelit problémáihoz, még saját magát is meglepő gyorsasággal lesz úrrá felettük.

A Szűz (aug.23. – szept.22.), mint mindenki, ugyancsak követi az egyre hóbortosabb divatot, külsejét teljesen megújítja, de ha mégsem, a fodrászhoz akkor is mindenképpen elmegy. Bensője szintén a trendeket követi: merész ötletei támadnak, tele van öntől szokatlan újító szándékkal. Otthon azonban ne számítson nagy sikerre, mikor bemutatja az új külsőt - sőt, semmiféle sikerre sem.

A Mérlegnek (szept.23. – okt.22.) bármennyire is fontos elintéznivalói vannak, a legkülönbözőbb okok hátráltatják. Nyugodjon bele, hogy szokásos tempóját egyelőre nem veheti fel. Ha a késleltetés ellenére tovább próbálkozik, erői kimerülnek, és végül fel kell majd adnia. Foglalkozzon valami kellemessel: ha felkeresi például egyik korábbi szerelmét, talán rájön, van olyan töltött káposzta is, amit érdemes felmelegíteni.

A Skorpió (okt.23. – nov.21.) friss híreket kap régi barátairól. Egyéb információk is érkeznek, méghozzá szép számmal, és ezektől kiváló új ötletei támadhatnak, hiszen új lehetőségek nyíltak meg. Igaz, ezekre egyelőre nincs anyagi keret , de ettől nem kell elbátortalanodnia. Némi találékonysággal meg tudja őket valósítani. Szerelmi élete kissé kaotikus: vagy ön vagy párja takargat valamit.

A Nyilas (nov.22. – dec.21.) napja zavarosan indul, és később sem biztos, hogy átlátja a helyzetet. Ha külső életében nem is sikerül, legalább a fejében rakjon rendet. Próbálja megérteni saját- és környezete motivációit. Egy, szakmai területen zajló flört a szokásosnál is jobban felkavarhatja. Igyekezzen visszanyerni józanságát: az ilyen ügyek se karrierjének, se házi békéjének nem tesznek jót

A Baknak (dec.22. – jan.20.) néhány meglepő információ, vagy váratlan találkozás hatására újra kell gondolnia a terveit. A lényegükön ne változtasson, csupán a kivitelezésük módján. Valósítsa meg hirtelen ötleteit. E spontán késztetések sokkal hatékonyabbaknak bizonyulhatnak, mintha hetekig agyalna rajtuk. Legyen a szokásosnál is takarékosabb: ahelyett hogy újakat venne, inkább javítsa meg megrongálódott holmijait

Ha a Vízöntő (jan.21. – febr.18.) elakad, még nem kell csüggednie. Használja tudattalan tartalékait, képzelete teremtő erejét, és meglátja, ott is nyitott ajtót talál, ahol eddig csak falat látott. Eközben gyakorlatiasságáról se feledkezzen meg: Ha váratlan munkalehetőséget, üzleti ajánlatot kap, ragadja meg azonnal. A könnyed hangvételű terefere komoly, hosszú távú együttműködés kezdete lehet.

A Halakat (febr.19.- márc.19.) a környezete kellemes embernek találja: ma és holnap képtelenek lesznek nemet mondani önnek. Egyszersmind számos kísértésnek lesz kitéve: új ismerősei titokzatosak, csábítóak és elbűvölően romlottak. Más területeken azonban nem ennyire szerencsés: legyen óvatos pénzügyi kérdésekben, vigyázzon értékeire.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó