Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Heidi Klum nyilvánosan flörtölt új lovagjával

Szerző: Gábor János, – 2012-04-02 09:32:10

Amikor Heidi Klum a múlt hónapban először beszélt arról, hogy véget ért a házassága a popsztár Seallel, azt is elmondta, hogy bár fájó dolog lezárni egy fejezetet, készen áll arra, hogy folytassa életét. Úgy tűnik, a szőke topmodell ezúttal sem beszélt mellé, hiszen máris egy kellemes flörtről számoltak be a pletykalapok. A négygyermekes anyukát az egyik televíziós szereplővel, Thomas Hayóval látták igencsak intim hangulatban. Ráadásul a csinos szépség már édesapjának is bemutatta újdonsült lovagját.


 
Az eset Heidi egyik műsorának a német "Topmodell leszek" című reality show-nak a Los Angeles-i forgatásán történt (a fenti képen a műsor zsűrije: balról jobbra: Thomas Rath, Klum és Hayo). Miss Klum,  és az egyik zsűritag meglehetősen bizalmas hangulatban vacsorázgattak a felvétel egyik szünetében, és a férfi épp a villájáról etette a 38 éves modellt, miközben keze a combján nyugodott. A szőkeség szemmel láthatóan élvezte a férfi társaságát, jókat kacarászott és hevesen flörtölt Thomasszal. Ekkor érkezett meg Heidi édesapja. Bár a modell és Hayo már több mint egy évtizede ismerik egymást, úgy tűnt, apjával eddig még nem találkozott. A két férfi bemutatkozott egymásnak és barátságosan kezet ráztak. Így, ha úgy vesszük, az apa is áldását adta a kibontakozó kapcsolatra.

Itt még együtt a pár - Seal és Klum, két közös gyermekükkel:


Heidi Klum, akinek három gyermeke van az angol származású Seallel kötött házasságából, és egy a Forma-1-es milliárdossal Flavio Briattoréval való viszonyából, idén januárban jelentette be, hogy véget ért hét évig tartó házassága. A hír mindenkit megdöbbentett, hiszen Heidit és Sealt a sztárvilág egyik álompárjának tarották, szerelmük már-már legendás volt. A pár azóta is hallgat szakításuk okairól.

MTV
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó