Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Happy Birthday to Natalie Imbruglia!

Szerző: Lukács Kata, velvet.hu – 2016-02-04 15:40:55

Ma lett 41 éves Natalie Imbruglia, ausztrál énekesnő, aki az ausztrál Szomszédok című sorozattal indult el a hírnév felé, majd Londonba költözvén határozta el, hogy inkább énekesi pályán folytatja, és igazi sikereket a zenében ért el.

Hirdetés 

Hirdetés 

Hogy mekkora szerepe van Natalie imádni való külsejének sikerében, azt mi sem bizonyítja jobban, mint első dala, a Torn. Amikor ’97-ben a tévékbe és a rádiókba került, nem sokan tudták, hogy ennek a dalnak bizony elég erős előélete van. Igazából már hárman dolgozták fel előtte, és egyik verzió sem volt éppen sikertelen. Az eredeti a dán Lis Sørensentől származik, aki anyanyelvén énekelte fel a dalt Braendt címmel, ezt dolgozta át angol nyelvre az Ednaswap, melyet eljátszott a norvég Trine Rein is, de végül mégis Natalie vitte a legtöbbre vele.

Az elbűvölő szépségű Natalie Imbrugliára a reklámcégek is felfigyeltek: képviselte az Angliában népszerű Gap márkát, majd 2002-től négy éven át volt a L'Oreal arca. Mivel fontosan tartja az állatvédelmet, a PETA-kampányaiban is rendszeresen részt vesz. 16 évesen az ausztrál Szomszédokban debütált színészként, azóta már színházban is játszott és mentorkodott az angol valamint az ausztrál X-Faktorban.

Az énekesnő hat évig távol tartotta magát a zeneipartól, állítása szerint egyszerűen nem bírta már elviselni a körülötte lévő felhajtást, rengeteget dolgozott, és ugyanolyan sok figyelmet is kapott a sajtótól. Az idegei felmondták a szolgálatot. Kiszállt a buliból, és azt mondja, nem bánta meg. Tavaly augusztusban viszont visszatáncolt a zenéhez nagy örömünkre, a Male című albummal.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó