Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Fulladás okozhatta Whitney halálát

Szerző: Gábor János, – 2012-02-12 11:30:49

Whitney Houston váratlan halálát valószínűleg fulladás okozta, de gyógyszereket is találtak nála. Egész pontosan még nem tudni, hogy mi okozhatta Whitney Houston tragikus hirtelenségű halálát, de elméletek már napvilágot láttak. A legbiztosabbnak az tűnik, hogy Whitney-re testőre talált rá a szobája fürdőkádjában, miután nem tudta elérni az énekesnőt. Így nagy a valószínűsége, hogy mindeni dők legtöbb díjjal kitüntetett dívája megfulladt. Mindezt egy eszméletvesztés előzhette meg, melyekre a szobájában talált vényköteles gyógyszerekre lehet következtetni.



A rendőrség nem talált drogokat vagy alkoholt a hotelszobájában. Ám ez nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy Whitney ne fogyasztotta volna bármelyiket is halála előtt. Az énekesnő előéletét figyelembe véve a drogos, vagy alkoholos befolyáltság is közrejátszhatott a történtekben. Pontos információink viszont csak a boncolás és a toxikológiai vizsgálat után lesznek, amikre akár napokat is várni kell.


Időközben az is kiderült, hogy a rendőrök csak az elsőként a helyszínre érkező rokont engedték be a szobába. Ő azonosította Whitney testét. Így amikor pár órával később lánya, Bobbi Kristina megérkezett, már csak azt láthatta, ahogy a mentősök elszállítják a letakart holttestet.

Kárpátinfo.net
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Meghalt Whitney Houston


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó