Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

FIDESZ-KDNP: összejött a 2 millió szelvény

Szerző: Gábor János, – 2010-03-09 12:03:11

Összegyűjtötték a célként kitűzött kétmillió ajánlószelvényt a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjei - jelentette be Nyitrai Zsolt (lenti lép) Budapesten. A Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy az összegyűjtött ajánlószelvények száma meg is haladta a kétmilliót. Közölte: ezen a héten minden Fidesz-KDNP-s jelölt leadja az induláshoz szükséges ajánlószelvényt a helyi választási irodáknál. A pártszövetség választási kampánya március 15-én kezdődik.


Arra a kérdésre, hogy mennyivel lépték túl a kétmilliót, Nyitrai Zsolt azt mondta, számításaik szerint vasárnap haladták meg a kétmilliót, a pontos számot azonban később hozzák nyilvánosságra, ugyanis várhatóan még emelkedni fog. Az összegyűjtött ajánlószelvények közül az esetlegesen érvénytelenek kiszűrését alapvetően a választási irodákra, választási bizottságokra hagyják - tette hozzá.

A pártszövetség választási kampánya jövő hétfőn, március 15-én kezdődik. A kampánynyitó nagygyűlés és egyben ünnepi megemlékezés a főváros I. kerületében, a Dózsa György-szobornál lesz, ahová több tízezer embert várnak.

 

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó