Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Ezt fényeskedték ki Önnek a csillagok

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2015-01-10 08:23:10

A rossz idő ellenére is ki a falak közül!

Kedves kos (március 21.-április 20.)! Nagy igazság, hogy nem lehet mindig győzni, és most legokosabb, ha ezt elfogadja. Csalódás érheti, de a bánatát eszébe se jusson alkoholba ölni! Mivel győzelemre és elsőségre tör, nehezen viseli el, ha a fejlemények nem a szája íze szerint alakulnak. Az ital már nem segít, az is csak eső után köpönyeg lenne. Legjobb, ha túlteszi magát az egészen, s nem rongálja fölöslegesen az egészségét.

A bika (április 21.-május 20.) remek hangulatban van, és kikapcsolódásra, szórakozásra vágyik. Semmi kedve otthon a négy fal között tölteni a napját, szívesen megy társaságba. Jövésre-menésre vágyik egy könnyedebb napra, amikor nem kell a feladatai megoldásán törni a fejét. Olyan különleges programokat szervez, hogy biztosan nem fog unatkozni. Megerőltető testmozgást egy porcikája sem kíván.

Az ikrek (május 21.-június 21.) jól teszi, ha kétszer is meggondolja, hogy egyáltalán egyetlen esélyt is adjon ennek az új ismeretségnek. Rengeteget vívódik, mert úgy érzi, hogy elhozta a sors a nagy Ő-t, de szerencsétlenségére sajnos nem szabad ember, komoly kapcsolatban él. A döntés nehéz, mert tudja, hogy olyan válaszút előtt áll, melynek a vége veszélyes útvesztőbe vezethet.

A ráknak (június 22.-július 22.) a szélsőséges hangulatán kellene úrrá lennie, de ez ma nem megy egykönnyen. A jegyében járó Hold hatására, már akkor elkezd aggodalmaskodni, amikor még nincs is oka rá. Olyan dolgot képzel, amelyeknek semmi köze a valósághoz, hiszen csak a fantáziájában létezik. Élénk fantáziájával felnagyítja az amúgy nem nagy problémát. Legyen reálisabb.

Az oroszlán (július 23.-augusztus 22.) a testedzést, a mozgást ne hanyagolja el, azonban a fokozatosságra ügyeljen. A téli sportok nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak, de szánkózáskor és korcsolyázáskor is fontos az időjárásnak megfelelő réteges öltözködés. Sétáláskor, túrázáskor viseljen jól záródó, vízhatlan lábbelit. Amennyiben síelésre adja a fejét, bemelegítés nélkül ne kezdjen neki!

A szűz (augusztus 23.-szeptember 22.) napja nem alkalmas komoly lépések megtételére, ezért halassza el döntése meghozatalát, és várja ki azt az időszakot, amikor már az égiek is támogatják az elhatározását. Addig is józan fejjel gondolja át újra és újra, hogy biztosan tudja, hogy jó úton jár-e. Ne csak a mostani problémát lássa, hanem annak a jövőbeni következményeit is! Fontos, hogy jól döntsön.

A mérleg (szeptember 23.-október 22.) számára alkalmas az idő arra, hogy többet törődjön az egészségével. Még az apróbb panaszait se hanyagolja el, járjon a végére. Jól teszi, ha mindjárt az elején megelőzi azt, hogy a kisebb problémákból később esetleg ne legyenek komolyabb gondok. Nézesse meg a fogait, mert a rossz fogak számos betegség okozói lehetnek. Fontos a rendszeres testedzés is.

A skorpió (október 23.-november 21.) ne pazarolja az idejét fölöslegesen, mozduljon ki otthonról. Legalább egy kis időt töltsön el a szabadban, hogy kikapcsolódjon. Lehet, hogy az időjárás nem igazán optimális, de a téli természet is csodálatos. Ha négy fal között vagy csak zárt és fűtött helységben tölti a napjait, akkor az immunrendszere legyengülhet, és fogékonyabb lesz a betegségekre.

A nyilas (november 22.-december 21.) társasági ember, aki szereti a meglepetéseket, a kihívásokat és a kalandvágya jelentős. Nem panaszkodhat, mert a mai napon lesz bőven része a váratlan eseményekben. Olyan érdekes programokon vesz részt, ahol kiélheti kockázat- és kalandvágyát. Szüksége van változatosságra, mert hosszú távon az unalom akár depresszióhoz is vezethet.

A bak (december 22.-január 20.) mindenáron jó benyomást akar tenni a környezetére, de nem biztos, hogy jó úton jár. Mindenkinek szeretne megfelelni, pedig ezzel a saját helyzetét nehezíti még jobban. Ugyanis amikor majd a sarkára kellene állnia, azt már csak vitával tudja megoldani. A konfliktust akarja elkerülni, de ezzel a magatartással már éppen a következő problémák alapjait készíti elő.

A vízöntő (január 21.-február 19.), ha egyedülálló, éljen nagyobb társasági életet, hogy lehetősége legyen ismerkedni. Ne vonuljon vissza az otthona falai közé, bátran induljon neki a társkeresésnek! Persze kockáztatnia is kell, de most sikerrel végződik az, amibe belevág. Legyen magabiztosabb, mert a kisugárzás is rendkívül fontos. A pozitív gondolatokkal be tudja vonzani azt, amire vágyik.

A halak (február 20.-március 20.) rosszkedvű és mogorva, legszívesebben az élő fába is belekötne, hogy a belső feszültségét levezesse.  Érzi, hogy, hogy nem az a megoldás, ha az olyan embereken vezeti le a bánatát, akiknek semmi köze a személyes problémáihoz. Legjobb lenne, ha aludna egy jót vagy kibeszélné magát, mert utána lehet, hogy visszatérne a jó kedve, és egészen más színben látná a világot.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó