Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Ez kacsintott vissza a csillagokból

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-04-26 08:23:03

A kos (márc.20. – ápr.19.) majd’ szétrobban a türelmetlenségtől, pedig megtanulhatta volna, hogy a jó dolgok többnyire időigényesek is. Meglepő, mi mindenre képes, ha összeszedi erőforrásait. Az ön csapatépítő képességeinek köszönhetően most mindenki jól jár, ami nem kis népszerűséget hoz majd. Intuíciójára ma is bizalommal támaszkodhat, de ellenőrizze a gyakorlatban is megérzéseit.

A bika (ápr.20. – máj.20.) fejéből kipattant az isteni szikra – talán épp’ baráti köre jóvoltából. Bár nem egy kapkodós típus, nagyon bosszantja amiért újra lelassultak dolgai, amikor még fel sem pörögtek igazán. Őrizze meg lazaságát, humorérzékét – ha ugyanis erőnek erejével akar gyorsabb tempóra kapcsolni, úton-útfélen konfliktusokat, sőt akár baleseteket is kockáztat.

Az ikrek (máj.21. – jún.20.) még a szokásosnál is hajlamosabb lehet a valóságtól való elrugaszkodásra . Jól vigyázzon: bár többnyire szerencsésen megússza az effajta sárkányrepülőzést, a mostani időjárási viszonyok között kényszerleszállást kell végrehajtani. Legjobban teszi, ha fölös energiáit valami új, szokatlan jártasság elsajátításába fekteti. Mit szólna egy idegenvezetői tanfolyamhoz?

A rák (jún.21. – júl. 22.) a sajtóból, ismerősökön, barátokon keresztül olyasmiről értesülhet, ami kissé felzaklatja, de nem érdemes ennyire komolyan vennie. Főként azt ne hagyja, hogy üzleti, munkahelyi döntéseit befolyásolja ez a mendemonda. Hozzátartozói más ügyekben fordulnak önhöz, oldja meg a dilemmájukat még ma, mert enélkül ön is nehezen fog tudni tovább lépni.

Kedves oroszlán (júl.23. – aug.22.)! Ma másképpen bánnak önnel, mint ahogy azt megszokta. Jóllehet úgy érzi, valamiből kihagyták - talán igaz is - ez később igen hasznosnak bizonyulhat. Koncentráljon pénzügyeire és kísérje figyelemmel az olyan  beszélgetéseket is, amelyeket máskor kifejezetten unalmasnak találna - ez most jövedelmező lehet.

A szűz (aug.23. – szept.22.) számára a most ajánlatos stratégia zavarba ejtőnek, sőt álnokságnak, kétszínűségnek tűnik, viszont új utakat nyithat meg. Lehetséges, hogy mostanság  túl sokat bántott valakit, netán meg is rágalmazta, bár nem adott rá semmi okot? Esetleg annak betudhatóan, hogy önt valaki ügyesen manipulálja? Nézzen utána annak, ki is rángatja a drótokat valójában.

A mérleg (szept.23. – okt.22.) hangulata levert. Átmenetileg elvesztette motivációit és mindennél jobban vágyik valami szépre, újra, vagy legalább működőképesre. Szorgalmas munkával és némi önvizsgálattal elérheti vágyait, bár nem ártana, ha elgondolkodna azon: lehet, hogy nem a Mindenség reménytelen, csak ön depressziós egy picit. Partnerével ne torzsalkodjon, most neki sem könnyű.

A skorpió (okt.23. – nov.21.) hétvégéjét bizonyos munkahelyi problémák zavarhatják meg. Nagy tervei megvalósítását több irigye is akadályozza. Az intrikákkal akkor bánik a leghelyesebben, ha meg sem hallja őket, az igazán fontos híreket amúgy is írásban kapja az ember. Szerelme bizonyos értetlenséggel fogadja az ön körüli zűrzavart, de mindenben támogatja.

A nyilas (nov.22. – dec.21.) kerülje a szerencsejátékot, a kétes üzleti ajánlatokat, a kockázati tőkebefektetést, és kölcsön se kérjen, mert alaposan ráfizethet! Magánéletben se bízzon semmit szerencséjére - a flörtölés a tilosban, de még az apróbb füllentések sem ajánlottak. Családja körében feltöltődhet, bár hozzátartozói túlságosan szentimentális hangulatban vannak, ami némi vihart kavarhat.

A bak (dec.22. – jan.20.) a héten térdig lejárta a lábát, és még ma sem pihenhet. Igaz, ez már a finis utáni tiszteletkör, amit a maratoni futó szalad az arénában. Most, a hét végén legalább valamennyi lazításra, szórakozásra szüksége lesz, ha nem akar teljesen kimerülni. Hozzátartozói azért értetlenkednek, mert nem fogják fel, hogy napok óta erején felül teljesített.

A vízöntő (jan.21. – febr.18.) a rengeteg akadály, bosszúság ellenére feltalálja magát. Annyira talpraesett, hogy akár nagy szakértelmet kívánó javításokat is képes lehet sikeresen elvégezni vagy olyan olyan dekorációs ötletei támadhatnak, amelyek hetekig elragadtatják környezetét. Egyszersmind új jövedelmi forrásra bukkanhat, esetleg előnyös üzletet, cserét bonyolíthat le a világhálón.

Kedves halak (febr.19.- márc.19.)! Jó kérdés, hogy azért tapasztal ennyi furcsaságot a fizikai világban, mert nem figyel oda eléggé lelki életére, vagy épp ellenkezőleg: mert már a leghétköznapibb kérdésekben sem boldogul? Szakmai, üzleti kérdésekben inkább barátai tanácsaira hallgasson, mint saját vágyálmaira. Utóbbiaknak semmi közük a megérzésekhez.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Ünnepeld a feltalálókat!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó