Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Emma Watson megint villantott (+18!)

Szerző: Vörös István, – 2011-02-16 08:12:33

A Harry Potter filmekből ismert torzonborz kislányból szexi fiatal nővé érett Emma Watson (21), a hét végén Angliában megrendezett BAFTA filmes díjátadón nem csak rövid hajával irányította magára a kamerák figyelmét. Hogy a kép teljes legyen ismét "villantott" egyet, ezúttal a mellét. A Herminone Granger szerepében ismertté vált színésznőnek nem ez az első "malőrje".


A cenzúrázatlan képért katt, ha elmúltál 18 éves!

Watson a BAFTA gála előestéjének rendezvényére érkezett és éppen sötétkék miniruhájában ügyetlenkedett ki limuzinjából. Valószínűleg nem szállt még ki elégszer autóból a csajszi, amikor paparazzik egész hada várta (mint egy ominózus születésnapi partija alkalmán, amikor átlátszó bugyiját sikerült közszemlére tárnia [+18!]), és felkészületlenül érte, hogy dekoltázsába teljesen "belátni". Emellett fekete bugyiját is megcsodálhatták a bulvársajtó szerelmesei - ami ezúttal mindent, amit kellett, takart.



Még pár év, és Watson teljes fehérnemű-kollekcióját megismerhetjük: emlékezzünk csak a legutóbbi Harry Potter és a Halál Ereklyéi - 1. rész premierjére (fent), ahol egy váratlan szellő libbentette fel "nem megfelelő hosszig hasított" szoknyáját.

 (Fotók: media.egotastic.com)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Tartós korlátozások: M0, M5!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó